Felhasználói panaszok

  2019.04.12 14:26
Kaptam egy csodaszép Swarovski karkötőt a férjemtől. Tiszta csecse, pont ahogy szeretem tele kövekkel. Viszont hordtam kétszer és kiesett belőle egy kő, és a kezemnél is elkezdett rozsdásodni, mint egy olcsó kínai. Drága ajándék volt és minőségi márkának nevezi magát a cég.

  2019.04.12 13:09
Eddig akárhányszor hívtam 6x6 taxit mindig volt valami apró ziccer. A legutóbb telefonon rendeltem autót és elmondtam, hogy hol állok. A telefonban a hölgy kedvesen elmondta, hogy 15perc és az autó megérkezik. Én ott dideregtem 30percet, mikor felhívtam őket, hogy még mindig nem érkezett autó, mire a hölgy pillanatnyi türelmet kért, majd később közölte, hogy a taxis 20 perce ott vár engem és hogy hol vagyok. Elmondtam újra és pontosabban, hogy hol állok, mire közölték, hogy 5 perc és érkezik az autó. Újabb 10 perc után még mindig egyedül ácsorogtam egyre türelmetlenebbül. Közel több mint 15 perc után a taxis hívott fel eleg lekezelő és mogorva stílusban, hogy vár és menjek oda, na de kérdem én, hova? Ennyit a taxis társaságokról.

  2019.04.12 12:51
Elég jártas vagyok a Lövőház utcában, erre van a törzshelyünk is. Ki szerettem volna próbálni valami újat, de hiba volt itt kezdeni. A pultos lány el volt varázsolva és bármit kérdeztem a válasz mindenre nem volt vagy, hogy nincs. Na ennyi elég is volt.

  2019.04.12 11:39
Három héttel előre egyeztettünk időpontot telefonon, ahol a lelkemre kötötték, hogy a kezelés előtt 20 perccel érkezzek meg. Hozzá tenném, hogy utána háromszor cseréltek időpontot. Mikor már úton voltam a kezelésre, lemondták. Visszaéltek a jóhiszeműségemmel. Soha többé ilyet!