Felhasználói panaszok

  2020.03.03 11:30
Nagy csalódás ez az üzlet... magyar márka, a tulajdonos is magyar, ehhez képest a magyarokkal kb úgy bánnak mintha nem is vásárlók lennének... a boltban az eladók nagyon kedvesen segítettek a külföldi vásárlónak , rám kb rám sem néztek...  felháborító. el is jöttem... ja és ez két különböző üzlet volt... szánalmas...!

  2020.03.03 11:25
2019 októberében vettem egy kabátot, majd kb 3 hét múlva visszavittem blokkal mivel a kabát oldala teljesen kibolyhosodott, úgy nézett ki mintha kb 3 éves lenne.... Igényes ápolt nő vagyok, nem ez az egyetlen kabátom... nem viseltem agyonra mégis ilyen lett valami miatt... gondolom anyag minőség vagy őszintén szólva nem is értem... a kiszolgáló kisasszony fennhéjázva közölte hogy ez nem sérülés nem tudja kicserélni és le sem vásárolhatom... mondom neki akkor menjek haza és szakítsam el?? erre közölte hogy azt csinálok amit akarok... soha egyszer nem viselkedtek így velem.. mindig nagyon udvariasak és nem kell bizonygatnom ha netán előfordul ilyesmi a termékeikkel, de ez a kislány remélem azóta nem dolgozik már ott!

  2020.01.11 08:16
Egy magas szőke vezető hölgy a Dagály utcai központban, közölte hogy csak kozmetkusokat szolgálnak ki. Nincs vele baj. Oké. De a stílust ki kérem magamnak! Azt gondolta ő az angol királynő! Pedig meg a kalapját sem vihetné! Felháborító stílust képviselt ! 

  2020.01.11 08:09
13 percig varakoztunk a mammutban, az étel készítők beszélgettek egymással senki nem volt rajtunk kívül hozzánk sem szóltak!!! 

  2020.01.11 08:05
A pincérnő angolul köszönt majd köszöntem neki Magyarul, ezt követően lenezoen nézett rám és közölte hogy nincs asztal. És nem is lesz esetleg majd késő délután! Nem vagyok turista “csak” egy magyar ! De van pénzem nekem is, és egy pincérnő legyen kedves udvarias és nagyon ne ítélje meg a vendéget ! Én sem ítélem meg őt, hogy csak egy pincérnő ugyebár ! 

  2020.01.11 08:02
Pár hónappal ez előtt történt az eset. 3D szempilla építésre mentem a Budai üzletbe. A recepciós sem a kozmetikus sem voltak egyáltalán kedvesek. 2,5 óra volt zárásáig (!!!) a kozmetikus lány ez idő alatt nem tudta megépíteni a pillanat, közölte hogy sok van és majd jöjjek vissza. Tehát nem lett kész teljesen. Ráadásul nem is azt a hosszúságot rakta amit kertem, mert az nincs.. (?) az építés 21.000ft-ba került ...! Felháborító hogy kifizettettek a teljes arat fel munkaért...! Új időpontért majd telefonálni mert most már zárás van ! Nem hittem el!