UPS Magyarország Kft
panaszok-UPS Magyarország Kft - Logo

UPS Magyarorsz...

Panaszok
0
Köszönet
0
Elégedettség
0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat

UPS Magyarország Kft Márkáról

A United Parcel Service, röviden UPS egy amerikai székhelyű, multinacionális csomagküldő szolgálat. Az 1907-ben az Egyesült Államokban üzenetközvetítő cégként alapított UPS napjainkra egy több milliárd dolláros vállalattá nőtte ki magát, mindvégig követve célkitűzését, hogy a kereskedelmet világszerte elérhetővé tegye. A UPS ma már egy globális vállalat, a világ egyik legismertebb és legelismertebb márkája. A világ legnagyobb csomagküldő szolgálatává, speciális szállítmányozást és logisztikai szolgáltatást kínáló, világszerte vezető céggé vált. Amióta 1999-ben tőzsdén jegyzett vállalattá vált, a UPS jelentősen kiszélesítette profilját, elsősorban több mint 40 vállalat megvásárlása útján. Ezek között iparágvezető cégek is szerepelnek a közúti és légi fuvarozás, a csomagküldés, az üzleti, vámügynöki, pénzügyi és nemzetközi kereskedelmi szolgáltatások területén. Ennek eredményeként a UPS számos ügyfelével elmélyítette kapcsolatát és az alapvető szállítási szolgáltatásokhoz képest jelentősen kibővítette portfólióját.

Ha Önnek észrevétele, panasza vagy olyan tapasztalata van az UPS-vel kapcsolatosan amit megosztana másokkal, vagy akár direkt módon felvenné a kapcsolatot a céggel egy esetleges reklamáció vagy észrevétellel kapcsolatosan, akkor keressen minket! Ossza meg panaszát, írjon bejegyzést a panaszok.com weboldalra hogy segíthessünk!