Union
panaszok-Union - Logo

Union

Panaszok
2
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2019.05.01 17:57
Az UNION VIENNA INSSURANCE GROUP Biztosító Társaság internetes felülete, ügyfélportálja rendszeresen elérhetetlen. A mai napon is többször próbáltam belépni, nem sikerült. Telefonos megkeresésre is hasonló a helyzet: Volt, hogy 50 percen keresztül csak a „minden ügyintézőnk foglalt” szöveget lehetett hallani. Az e-mailekre csak egy automatikusan generált válasz érkezik, melyben „köszönettel veszik a megkeresést”- aztán már több válasz nem is érkezik. A biztosító társaságnál három élő szerződésem is van, amelyben kikötik a kizárólagosan internetes kommunikációt. De ha interneten nem lehet elérni őket? Úgy gondolom hogy nem kapok megfelelő és elégséges szolgáltatást az UNION-tól.

Union Márkáról

Az UNION Biztosító a bécsi székhelyű, tőzsdén jegyzett Vienna Insurance Group cégcsoport tagja. Kompozit biztosítóként a lakosság, vállalatok, valamint intézmények számára kínál biztosítási megoldásokat. Az UNION Biztosító lakossági és vállalati ügyfelek számára egyaránt kínál biztosítási megoldásokat. Változatos élet- és nem-életbiztosítási palettájával az UNION megoldást kínál a legkülönbözőbb élethelyzetekre, legyenek azok hosszú távú befektetési célok, váratlan helyzetekre való anyagi felkészülés, utazás során felmerülő biztonsági igények, magas színvonalú egészségügyi ellátás biztosítási hátterének kialakítása vagy az otthon, vagyontárgyak védelme, felelősség- és gépjárműbiztosítás. A 2018-as év végére az UNION Biztosító Magyarország ötödik legnagyobb biztosítója lett.

A Panaszok.com segítségével az Union felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség!  A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.