UniCredit Bank
panaszok-UniCredit Bank - Logo

UniCredit Bank

Panaszok
1
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat

Kategória

  2019.05.08 17:30
Szerettem volna a bankban online átutalni, de mivel nagy összegről volt szó, ezért nem mertem egyedül belevágni. Kértem segítséget az egyik ügyintéző hölgytől. Készségesen segítségemre volt. Anyukáméknak volt szüksége sürgősen nagyobb összegre. Minden rendben ment. A hölgy azt mondta át lett utalva. Később tudtam meg, hogy nem utalták át a limitem miatt. Ez csak akkor derült ki, mikor anyukámék szóltak, hogy nem érkezett meg a pénz. A hölgy ezt miért nem tudta velem közölni? Vagy az online utalásnál miért engedi utalni, miért nem írja ki a gép, hogy a beállított limit miatt ez így nem lehetséges. Sajnos rengeteg időt vesztettünk így el.

UniCredit Bank Márkáról

Az UniCredit Bank Hungary Zrt., vagy röviden Unicredit Bank egy magyarországi kereskedelmi bank. Creditanstalt Rt. néven alakult 1990-ben a patinás múltú, osztrák (egykor osztrák-magyar) Creditanstalt magyarországi leányvállalataként. Az anyacég eladásával előbb a német HypoVereinsbank AG, majd 2005-ben egy újabb fúziót követően az olasz UniCredit csoport tulajdonába került. Jelenlegi nevét 2007-ben vette fel. A céget az Osztrák–Magyar Monarchia egykor volt legnagyobb bankja, a Creditanstalt alapította 1990-ben. Az anyacéget 1997-ben megvette a Bank Austria, ami 2000-ben a német HypoVereinsbank tulajdona lett. A magyar leányvállalat ezt követően 2001-ben vette fel a HVB Bank Hungary Rt. nevet. A HVB-t az olasz Unicredit vásárolta fel 2005-ben, ami után 2007. február 1-én vette fel a magyar cég a mostani nevét. A cég több üzletágát is önálló pénzintézetté alakította, így a jelzálog és a lízing ügyletek is külön-külön „al-bankként” működnek, ahogy a befektetési alapok is a Pioneer Alapkezelő Zrt.-be kerültek kiszervezésre.

Amennyiben Ön vitába keveredett a bankkal és rendezni szeretné azt, keresse a Panaszok.com-ot bizalommal! Célunk hogy mindkét fél minél gyorsabban és eredményesebben rendezhesse közös ügyét. Bankolás, hitelezés vagy ügyfélszolgálati problémák? Itt mindennek hangot adhat, a Panaszok.com pedig teret biztosít hozzászólásának. Panaszkodjon nekünk!