Újvilág Ékszer Óra
panaszok-Újvilág Ékszer Óra - Logo

Újvilág Ékszer...

Panaszok
2
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.01.18 22:25
Webes rendelést üzletben vettem át. Ajándéknak vásároltam, aminek a mérete nem lett megfelelő, így vissza szerettem volna küldeni. Jeleztem ezt a megrendelést igazoló emailre válaszként. Azt írták küldjem vissza saját költségen, és visszautalják. Ezt megtettem, de visszautalás helyett telefonon hívtak, hogy minek küldtem vissza, ha üzletben vettem át. Egyáltalán nem segítőkészek ha visszáruról van szó, ezt sokan mondják. Az eladásig mézes-mázosak, de visszáru esetén megütnek olyan hangnemet, amit nem kellene.... nem ajánlom senkinek. Végül be kellett mennem az üzletbe ahol átvettem, és nem túl kedves szavak mellett nagy nehezen visszafizették. Persze átvételkor nagyon kedvesen hangsúlyozták, hogy 14+8 nap a csere vagy visszaküldés, ha nem jó a méret.... vásárlást követő nap jelentkeztem, és micsoda patária lett....

  2019.05.20 22:10
Online vettem egy karkötőt 2 hete, miután kaptam egy automatikus értesítést, hogy nincs raktáron, de felveszik a kapcsolatot az importőrrel. Azóta a telefont nem veszik fel, emailre nem reagálnak. Holnap vittem volna szülinapi ajándéknak.