Tibushop.hu
panaszok-Tibushop.hu - Logo

Tibushop.hu

Panaszok
62
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.09.17 08:20
Korábbi panaszom, miszerint a csomaggal számla nem érkezett, orvosolva. Azt gondolom így jogos a kérdés, ha pirográf készletet számláznak ki és én azt fizettem ki, akkor miért csak egy készülék van a csomagban? Továbbra is azt gondolom, hogy a hirdetés alapján leadott rendelés kapcsán átverés áldozata vagyok.

  2020.09.16 11:40
Termékleírás nélkül kaptam kézhez a megrendelt árút, így nem merem üzembe helyezni. A megrendeléshez használt e-mail címre hiába küldtem el kérdéseimet egy automatikusan beállított válasz érkezett. A felkínált weboldal, ahol a panasztételhez szükséges dokumentumok letölthetőek, nem elérhető. Mit tudok tenni? Ez a tapasztalat elég volt ahhoz, hogy az interneten semmi esetre se vásároljak.

  2020.08.05 09:30
Méret probléma,S-eset kértem XXXl-eset kaptam ezért szeretném ki cserélni S-es méretre! Ezzel kapcsolatban kérnék infót,hogy ezt hogyan lehet megoldani! Üdv