Tibushop.hu
panaszok-Tibushop.hu - Logo

Tibushop.hu

Panaszok
59
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.09.28 15:18
lábtörlőnek sem mondanám, nagyon silány minőség, a mérete is sokkal kisebb mint a bemutatott képen. Karácsonyi ajándék lett volna, de ezt nem lehet ajándékként adni, magamnak sem tartanám meg. Kérném vissza a vételárat. 

  2020.09.26 11:06
A Facebookon hírdetett és ezt követően megrendelt horgászcsali megrendelését visszaigazolták. A horgászcsalik a Paypal-on keresztül ki lettek fizetve, de már ezt követően semmilyen információ nem jött a cégtől. Az áru nem érkezett meg, többszöri levélírás ellenére sem. Választ semmilyen formában nem kaptam. A Paypal fele is lett jelezve, de választ ők sem kaptak. A megrendelt, kifizetett árut azóta sem küldtek meg! Közönséges csalók!!!

  2020.09.24 17:16
Vásároltam 2 db autó vákum néven reklámozott autós porszívót Nem azt a terméket kaptam amit a reklámban mutattak, ereje közel sincs amit ígértek, szállítási díj nélkül kértem 2 db ot de nem vagyok elájulva, teljesítménye =0 val egyenlő, kérem vissza az árát ez így egy átverés és nem kell a magyarázat 15 nap alatt indok nélkül el lehet állni a vásárlástól .

  2020.09.24 09:09
Ilyen pocsékságot 10 ezer Ft-ért!!!!! Ha visszakapom az árát, akkor is buktam a szállítás, visszaszállítás, utánvét, visszlevél nyomtatás költségeit, cirka 6000 Ft-ot. No meg az idegeskedés, csalódás. A marketingképeken normális méretű - arányaiban jól látható ez -, izgalmas jószág látható, de ami jött, egy fejkendő- méretű, műanyag kör, ronda festés, semmi hűha-hatás.