The Cream Bar
panaszok-The Cream Bar - Logo

The Cream Bar

Panaszok
1
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat

Kategória

The Cream Bar Márkáról

2017. március 16-án megnyitották Magyarország első Germaine de Capuccini és Christian Breton kozmetikai termékeket kínáló üzletét, a The Cream Bar-t, hiszen mindkét márka neve egyaránt garancia a prémium minőségre, ők pedig csak az igényes bőrápolásban hisznek. Számukra a helyszín sem lehetne tökéletesebb: büszkék rá, hogy a belváros pezsgő miliőjében, az 5. kerület forgatagában a többi nagy világmárka mellett ők is megjelenhetnek. A Carmen Vidal által 1964-ben alapított első professzionális spanyol márka, a Germaine de Capuccini elsősorban az anti-age hatású készítmények kapcsán ismerős a nagyközönségnek, pedig alakformáló testápolók, napozó termékek és férfi bőrápolók is széles választékban megtalálhatók kínálatában. A Christian Breton termékek pedig egyenesen Párizsból érkeznek: a szemkontúr ápolás, bőrfiatalítás, ráncfeltöltés, a szájkontúr- és a nyak-dekoltázs ápolására kifejlesztett termékek mellett Magyarországon elsőként a The Cream Bar-ban Christian Breton sminktermékek is kaphatók.

A Panaszok.com segítségével a The Cream Bar felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség!  A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.