Tesco
panaszok-Tesco - Logo

Tesco

Panaszok
65
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.12.17 16:30
2021.12.17 10.30 körül a Tesco dolgozói hidraulikus emelővel rakták fel a terepjáró platójára az ott megvásarolt 8 mázsa cukrot miközben valami történt ami látható sérülést utődés nyomot hagyott az autó jobb hátsó részénél, karosszéria illetve a lámpa sérült úgy hogy télen lement a festék.Amikor jeleztük az igazgató felé mondta hogy azt látta betolatáskor hogy az autó ép volt.Megnézték a kamera felvételeket azok mögöttük voltak.Viszont az látszik hogy a hölgy dolgozó aki pakolt abba az irányba lép hirtelen ahol megserult az autó.A rendőrséget hívtuk de ők nem avatkozik bele mert magán teruleten történt. Viszont az igazgató helyettes Viktor neve Úr a férjem és az igazgató jelenlétében kijelentette a férjemnek AMENYI HASZNUNK VAN A CUKRON ENYI HASZONNAL BE JELL NYELNI A KART.EZT az igazgató sem tagadta.Kerjuk a Tesco vezetőséget teritseg meg a kárt ami kb 40 000 Ft Köszönjük

Tesco Márkáról

A Tesco egy angliai széhkelyű nemzetközi kiskereskedelmi áruházlánc. Központja az Egyesült Királyságban, Welwyn Garden City városában található. Magyarországi vállalata 1995 óta működik és több, mint 200 boltot üzemeltet, ezzel az ország egyik legnagyobb hipermarket/kiskereskedelmi lánca. A cég fő tevékenysége az élelmiszer-kiskereskedelem, de ezen kívül is számos termékcsoportot forgalmaz a háztartási elektronikától kezdve a ruházati termékeken keresztül a sporteszközökön át, egészen a kozmetikumokig és lakáskiegészítőkig. Az áruházak kialakítása során eltérő méretű és jellegű boltokat építettek, a vállalat ezt azzal indokolta, hogy kutatásai szerint a vásárlók egyre inkább igénylik a kényelmi vásárlást, az otthoniakhoz közelebb eső kisboltokat. A Tesco önkiszolgáló kasszákat és online értékesítési rendszert is használ, a vásárlók már 111 üzletben használhatnak önkiszolgáló kasszákat.

A Panaszok.com segítségével a Tesco felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan panaszára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi reklamációja volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a panaszát, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.