Tesco
panaszok-Tesco - Logo

Tesco

Panaszok
65
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.01.17 18:46
Tisztelt cim K. József 74 Kaposvár Pécsi u.183sz.alati lakos. Kéréssel fordulok a T cim illetékes vezetősége felé Nem panaszt szeretnék benyujtani hanem azzal a kéréssel fordulok T cimhez 1 db férfiinget vásároltam az ünnepek előtt hozzátartozomnak proba nélkül.Az ünnepek alatt az inget megprobáltuk és kiderült hogy a hozzátartozora nem adható rá ugyan is lenyegesen kisebb méretü és más fazonnal rendelkezik az ing mint a használoja testalkata.Renszeres vásárlói vagyunk önöknek ugy éreztük hogy a férfiing megfelelő ezért is nem foritottunk kellő gondot a nyugta megörzésére azonban termék rendelkezik a csomagolással valamint a minőséget tartalmazo árcédulával ill. fogy árral A fentiek miatt kérjük méltányosságbol a terméket kicseréni egy megfelelő méretüre.AAbban az esetben ha a vásárolt ing méretprobléma miatt nem cserélhető akkor bármely ruházati termékre ha szükséges magasabb árfekvésü termékre árkiegészitessel kicserélnénkaz önök engedélyével. Köszönettel K. József

  2020.01.06 13:46
2019 december 20.-án egy Tesco-ban vásárolt Rowenta hajvasalót kaptam karácsonyra. Akkor nem bontottam ki a dobozából. Erre szilveszterkor került volna sor, de el volt törve. 2020 jan.02.- án vissza vittük a Tesco áruházba, de nem cserélték ki. Közölték, hogy sok idő telt el a vásárlás óta. Nem áll módukban kicserélni a hajvasalót. Szeretném megkérdezni, hogy hány napig lehet kicserélni, így ünnepeknél. Üdv. Sári Anna

Tesco Márkáról

A Tesco egy angliai széhkelyű nemzetközi kiskereskedelmi áruházlánc. Központja az Egyesült Királyságban, Welwyn Garden City városában található. Magyarországi vállalata 1995 óta működik és több, mint 200 boltot üzemeltet, ezzel az ország egyik legnagyobb hipermarket/kiskereskedelmi lánca. A cég fő tevékenysége az élelmiszer-kiskereskedelem, de ezen kívül is számos termékcsoportot forgalmaz a háztartási elektronikától kezdve a ruházati termékeken keresztül a sporteszközökön át, egészen a kozmetikumokig és lakáskiegészítőkig. Az áruházak kialakítása során eltérő méretű és jellegű boltokat építettek, a vállalat ezt azzal indokolta, hogy kutatásai szerint a vásárlók egyre inkább igénylik a kényelmi vásárlást, az otthoniakhoz közelebb eső kisboltokat. A Tesco önkiszolgáló kasszákat és online értékesítési rendszert is használ, a vásárlók már 111 üzletben használhatnak önkiszolgáló kasszákat.

A Panaszok.com segítségével a Tesco felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan panaszára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi reklamációja volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a panaszát, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.