Tesco
panaszok-Tesco - Logo

Tesco

Panaszok
65
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.02.10 18:18
Tisztelt Tesco! Úgy érzem átvertek. Kupon visszatérítést kértem és a mobil alkalmazásról kértem a levonást. Sajnos a számlán csak a vásárlás értelmezhető a levonás nem. Kb 3900Ft értékben vásároltam erre 5200Ft kuponnal fizettem plusz 50 Ft kp-val. Reklamáltam a boltnál, de elfogadható magyarázatot nem kaptam. Azzal magyarázták, hogy nem a teljes összeget vonják vissza csak az Áfa nélküli részt. A számla jobb alsó oldala teljesen értelmezhetetlen. Kérem számlám felülvizsgálatát, magyarázatát és a megkárosítás összegének megtérítést. A számla másolatát mellékeltem. Amennyiben kielégítő magyarázatot nem kapok, a fogyasztásvédelmi felügyelethez fordulok. Megtévesztő számlázás, hamis kupon kedvezmény hirdetése reklamáció visszautasítás és túlfizetés végett. Valamint a Veszprémi TESCO visszautasító és nem megfelelően kivizsgált reklamációja miatt. K. Tibor 8420Zirc Cubbcard sz:634009540009512254

  2022.01.21 11:06
Tisztelt Cím, a tegnapi napon nagy bevásárlást végeztem a budaörsi áruházban. A mai napon vettem észre, hogy a pénztáros 2 db Biostop élelmiszer molyt ütött be, pedig csak egyet vásároltam. Kérem, hogy a tévesen kifizetett 1069 Ft térítésék vissza. Csatoltam a lefotózott számlát. Üdvözlettel, Jónásné

  2021.11.25 17:52
Mai napon a Tesco Campona üzletben két Tesco disznótoros csomagot vásároltam volna, mert a hidegpulton akciósan 549 Ft.áron volt feltüntetve.A pénztárnál kiderült, hogy mégsem akciós.A pénztáros hölgynek jeleztem, hogy az árut így nem kérem.A válasz volt, hogy előbb leszámlázza, és ha a végén nem vonja le az akciós áron felüli árat a gép, visszaveszi.Mivel nem vonta le, ezért megpróbálta levonni a két árut, de ehelyett még kettő csomagot tett hozzá.Hosszú próbálkozás után sikerült levonni a két árut, de a közben hozzátett kettőt nem.Állította, hogy ez így jó, ha nem , akkor a Vevőszolgálatnál intézzem el.Ott a szolgálatban lévő hölgy már sóhajtva kérdezte, hogy melyik pénztár volt ez ? Egy dolog, hogy a hölgy nem tudja a pénztárgépet kezelni, de, hogy számolni sem tud, sőt annyi segítőkészség nincs, hogy helyben intézzük el a szemmel látható hibát, és külön még nekem kelljen a vásárlási időn felül ( egyébként is szokás szerint nagyon lassan haladt a sor ) kelljen időt tölteni, ez a vásárló teljes semmibe vétele, szégyen és gyalázat ! Mellékelem a szóban forgó számlát.

Tesco Márkáról

A Tesco egy angliai széhkelyű nemzetközi kiskereskedelmi áruházlánc. Központja az Egyesült Királyságban, Welwyn Garden City városában található. Magyarországi vállalata 1995 óta működik és több, mint 200 boltot üzemeltet, ezzel az ország egyik legnagyobb hipermarket/kiskereskedelmi lánca. A cég fő tevékenysége az élelmiszer-kiskereskedelem, de ezen kívül is számos termékcsoportot forgalmaz a háztartási elektronikától kezdve a ruházati termékeken keresztül a sporteszközökön át, egészen a kozmetikumokig és lakáskiegészítőkig. Az áruházak kialakítása során eltérő méretű és jellegű boltokat építettek, a vállalat ezt azzal indokolta, hogy kutatásai szerint a vásárlók egyre inkább igénylik a kényelmi vásárlást, az otthoniakhoz közelebb eső kisboltokat. A Tesco önkiszolgáló kasszákat és online értékesítési rendszert is használ, a vásárlók már 111 üzletben használhatnak önkiszolgáló kasszákat.

A Panaszok.com segítségével a Tesco felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan panaszára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi reklamációja volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a panaszát, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.