Tesco
panaszok-Tesco - Logo

Tesco

Panaszok
65
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.09.10 19:00
Ma vásároltam a Szekszárdi tescoban egy guriga trapista sajtot de kibontás után vettem èszre h ebben nem trapista sajt van hanem más fajta sajt.Az ára is elèg húzós ezèrt rettentően mèrges vagyok hogy ilyen megtörtènhet.sem a színe,sem az állaga sem az íze nem is hasonlít a trapista sajtjoz.Sajnoy vidèki vagyok nem tudok csak beszaladni reklamálni ezèrt döntöttem úgy h itt reklamálok!!Bízom benne hogy jelentkezni fognak ès kitalálnak egy alternatívát mert nem 500 ft ról van szó

  2022.03.26 10:04
Tisztelt Tesco Ezidáig rendeltem többször is, sőőőt aránylag sokszor, de az utóbbi kiszállításkor ami húst kihoztak az a felháborító kategória volt számomra. Lapocka volt a rendelésben ami nem sovány hús elismreme, de ez a mócsing szint volt, egyébként amikor értékelésre hívtak a szállítással kapcsolatban fényképet is csatoltam hozzá Sajnos nagyon meg fogom gondolni rendeljek-e ezek után.

  2021.12.27 11:19
2021.12.27-n 10 h 00-kor a SDoroksári uti Tescoban csak az önkistzilgáló pénztár működött, a bejáratnál erről semmilyen információ nem volt, az önkiszolgáló pénztárban nincs űtmutatás annak használatáról, igy hülyének érzem magam Az ott lévő Tesco munkatárs udavariasan és hatékonyanm segitett, Ha tudom hogy nincs pénztár nem rakom tele a kocsit, hanem elmegyek máshova, ez a Tesco egység egyébként is egyre jobban megy össze és csökken az alapterület és választék, nincs pékárú

  2021.09.13 10:24
Üdvözlöm Önöket! Rendszeres vásárlója vagyok a siófoki Tesco Vak Bottyán utcai üzletüknek,és most már rendesen felháborít az,hogy a Royal sütőde szeletelt kenyere elviekben friss,és másnapra máris penészes!Kérném önöket,hogy a minőséggel kapcsolatos vegyék fel a beszállítóval a kapcsolatot,mert ez így nem jó önöknek sem hosszú távon.Sajnos akkor kénytelen leszek más üzletláncot keresni,ahol a mindennapi bevásárlást megoldom.Míg saját kenyeret sütöttek,sokkal jobb volt,és némileg tovább maradt fogyasztható. Megértésüket köszönöm!

  2021.08.14 14:57
Ma kora délután a budapesti Gács(Váci úti)utcai tescoban szerettem volna csirkecombot vásárolni és sajnos ismét belefutottam egy olyan szituációba,hogy a nagy mennyiségben kirakott hús megbüdösödik és így adják el a vásárlóknak,akik a dupla szatyros csomagolásnak köszönhetően,csak otthon szembesülnek a dologgal. Mivel már én is többször jártam így,már a pultnál megszagolom a húst. De sajnos kb.már 4.-5. alkalommal próbálnak így átverni. Mikor ezt jeleztem a vezetőségnek a válasz az volt hogy beszedik az árut,de természetesen semmi sem történt és tovább árulják a büdös húst(szerintük nem büdös dögszagú,hanem vákum szaga van!)

Tesco Márkáról

A Tesco egy angliai széhkelyű nemzetközi kiskereskedelmi áruházlánc. Központja az Egyesült Királyságban, Welwyn Garden City városában található. Magyarországi vállalata 1995 óta működik és több, mint 200 boltot üzemeltet, ezzel az ország egyik legnagyobb hipermarket/kiskereskedelmi lánca. A cég fő tevékenysége az élelmiszer-kiskereskedelem, de ezen kívül is számos termékcsoportot forgalmaz a háztartási elektronikától kezdve a ruházati termékeken keresztül a sporteszközökön át, egészen a kozmetikumokig és lakáskiegészítőkig. Az áruházak kialakítása során eltérő méretű és jellegű boltokat építettek, a vállalat ezt azzal indokolta, hogy kutatásai szerint a vásárlók egyre inkább igénylik a kényelmi vásárlást, az otthoniakhoz közelebb eső kisboltokat. A Tesco önkiszolgáló kasszákat és online értékesítési rendszert is használ, a vásárlók már 111 üzletben használhatnak önkiszolgáló kasszákat.

A Panaszok.com segítségével a Tesco felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan panaszára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi reklamációja volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a panaszát, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.