Tesco
panaszok-Tesco - Logo

Tesco

Panaszok
65
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.07.04 23:27
Vettem egy zsúrtortàt,amire jòl làthatòan ki volt írva az àra:4500,- Règen kis egyszerű műanyag doboztam adtàk ingyen. Ma az eladò hölgy kiveszi a tortàt ès automatikusan csomagolja el a papír dobozba,amire ugye màr felàrat kellett fizetni. Nos,ez sehol nem volt feltüntetve ès a hölgy mèg csak meg sem kèrdezte kèrek-e dobozt. Az àrakat akkor a dobozzal együtt kène kiírni,mert így megtèvesztő. 50 forinton múlott,hogy nem tudtam kifizetni a tortàt,de gyertyàt venni màr nem tudtam a 7 èves fiamnak! Köszönöm Tesco a szuper,korrekt lehetősègeket!

  2019.05.08 19:21
Megtévesztő dologgal találkoztam. A Cola polcán kihelyezett csábító ár csak az 1,25 l-es colára volt érvényes. Ez pici betűkkel az árcímkén volt csak feltüntetve. A probléma ott volt, hogy a polcon 1 db 1,25 l-es cola sem volt. Csak és kizárólag 1,75 l-es termékek voltak. Az áruk viszont nem volt feltüntetve. Így a vásárló azt hiszi, hogy az 1,75 l-es colának van ilyen jó ára. De ez nem igaz. A blokkon kiderül minden.

Tesco Márkáról

A Tesco egy angliai széhkelyű nemzetközi kiskereskedelmi áruházlánc. Központja az Egyesült Királyságban, Welwyn Garden City városában található. Magyarországi vállalata 1995 óta működik és több, mint 200 boltot üzemeltet, ezzel az ország egyik legnagyobb hipermarket/kiskereskedelmi lánca. A cég fő tevékenysége az élelmiszer-kiskereskedelem, de ezen kívül is számos termékcsoportot forgalmaz a háztartási elektronikától kezdve a ruházati termékeken keresztül a sporteszközökön át, egészen a kozmetikumokig és lakáskiegészítőkig. Az áruházak kialakítása során eltérő méretű és jellegű boltokat építettek, a vállalat ezt azzal indokolta, hogy kutatásai szerint a vásárlók egyre inkább igénylik a kényelmi vásárlást, az otthoniakhoz közelebb eső kisboltokat. A Tesco önkiszolgáló kasszákat és online értékesítési rendszert is használ, a vásárlók már 111 üzletben használhatnak önkiszolgáló kasszákat.

A Panaszok.com segítségével a Tesco felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan panaszára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi reklamációja volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a panaszát, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.