Tesco
panaszok-Tesco - Logo

Tesco

Panaszok
65
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.10.21 19:50
A hús pultnál kértem az eladót, hogy szeletelje fel a megvásárolandó tarját. A válasz az volt, hogy ő nem hentes. Valóban nem kötelessége a vevő kérését teljesíteni? Eddig szeletelve kértem és úgy is kaptam. Várom a válaszukat, köszönettel: R. Lászlóné

  2022.06.22 12:11
Jó napot! Ma voltam vásárlolni a komáromi Tescóba.A pénztàrnàl elvették tőlem az olajat azzal az indokkal,hogy ma már vettem,mondtam hogy nem de megnézik a kamerán.Mikor kiderült,hogy nem is vettem akkor vissza adtak.Az egészben az a felhàborító hogy az informàcios fiatalemberben annyi emberség sem volt hogy bocsànatot kérjen és a pénztàros sem však egyszerűen vissza dobtak az olajat és ezt egy harmadik személlyel vsinaltattàk meg.Mikor panaszt tettem az informàciós pultnàl még a fiatalembernek àllt fejjebb aki nem kért előtte elnézést ugyanis ő àllt a pénztàrban mert tanìtotta be az új pénztàrost. 2022.6.22-én 10,40 kor történt.Egy kis emberség lehetne az eladókban jól tudom mennyi dolguk van mert én is dolgoztam 10 évet hipermarketben.Köszönöm,hogy elolvastàk a panaszokat és remélem hogy mégegyszer ilyen nem fordul elő.Üdvözlettel T. Adriana

  2022.03.31 16:13
Történet: A leárazott szekcióból kiválasztottam egy active-os fekete 44 es leggingset melyen ár nem volt. Sebaj vittem egy kódot a kasszához hiszen kb 5 ugyanolyan csak más méretű nadrágon volt kod. Az ár hogy 3390 (fazon ,szin, tipus , márka minden uganaz volt A termékemmel a magánfizetős kasszasorhoz mentem segitséget kértem egy pénztárostol aki odahivta a jelenlévő ugyfélszolgálatosok fönökét (rövid hajú szok 50 es hölgyet) . beutotték a 44 es nadrág textil cimkéjének karaktereit mert vonalkod ugye nem volt és kiderül hogy a rendszer a leárazott terméket 7 ezer velemennyiért hozta. A kezemben lévő kodon viszont valoban 3390 et mutatott. Nos a segitokész fönök minosithetetlen stilusban kiosztott az autista lányom elott, hogy mertem letépni a másik kodot (megjegyzem minden kasszás ezt szokta kérni hozzunk másik kodot) és anélkül elhajtott hogy hajlando lett volna megnézi a soron a helyzetet és azt hogy ennek a fajta nadrágnak a soron mindenhol ennyi az ára..3390..nem és azt se engedte, hogy én visszamenjek hozzak másik nadrágot. Mindannak a tudatában volt ilyen kedves, hogy koztudott hogy a feltuntetett ár es a kassza által hozott ára az esetek 20 százalékában nem egyezik persze a vásárlo kárára... Ezek után máshol vásárolok ez az undorito magatartás hogy kiabál egy vásárloval minosithetetlen Érdi tesco ne csodálkozzatok hogyha fogynak a vásárlok

  2022.03.04 18:21
2022. 03.04-én elmentem vásárolni a Bajai Tesco áruházba. Mappát szerettem volna venni. Az egyik polcon 899.-Ft az ára, a hátrább levő POLCOKON 769.-Ft az ár.Ebből vásároltam 6 DB-OT. A kasszánál a nagyon "gyors" kezű kollega természetesen azzal számolt, ami a gépben van regisztrálva eladó árnak. Rögtön szóltam neki, hogy nem ez az áru ára. Ő nem tudom mit tenni, átküldött egy kolleganőhöz, mivel számlát is szerettem volna kérni, mert vállalkozó vagyok.NEKEM KELLETT ELMENNI A POLCHOZ, HOGY EGYÜTT MEGNÉZZÜK AZ ÁRAKAT! Na gyerünk vissza a helyesbitést megírni, hát nem becsapott Ő IS! A kedves kollegina 5 db-nak az árkülönbözetét adta vissza a 6 helyett. Ha megnézte volna jobban a blokkot szépen látszik, hogy 6 db vettem. Most már nem megyek vissza a 130.-Ft ért, legyenek vele GAZDAGABBAK. Adott egy vevő számot, de köszönöm szépen ebből TÖBBET NEM KÉREK!! Ezentúl a neten vásárolok.Még a lakásomhoz is elhozzák. Hogy elnézést kérjenek , na azt már nem, azt a szót NEM ISMERIK. Tisztelettel egy nagyon dühös vásárló.

  2021.03.23 14:16
Ma, 2021. 03 23-àn de. Debrecenben, a Mikepèrcsi ùti Tescoban a sajtpultnàl lèvő eladò kèrèsemre nem vàgott le egy nagyobb (kb 1 kg-os) db. Karavàn sajtot. Azt mondta, mìg van kicsi a pultban, nem vàg meg màsikat, sőt, megmutatta, hogyan rakjam össze a kicsi csomagolt darabokat. Termèszetesen nem kèrtem, felhàborodva jöttem el! Ezt eddig màs eladòk mindìg udvariasan megtettèk.

Tesco Márkáról

A Tesco egy angliai széhkelyű nemzetközi kiskereskedelmi áruházlánc. Központja az Egyesült Királyságban, Welwyn Garden City városában található. Magyarországi vállalata 1995 óta működik és több, mint 200 boltot üzemeltet, ezzel az ország egyik legnagyobb hipermarket/kiskereskedelmi lánca. A cég fő tevékenysége az élelmiszer-kiskereskedelem, de ezen kívül is számos termékcsoportot forgalmaz a háztartási elektronikától kezdve a ruházati termékeken keresztül a sporteszközökön át, egészen a kozmetikumokig és lakáskiegészítőkig. Az áruházak kialakítása során eltérő méretű és jellegű boltokat építettek, a vállalat ezt azzal indokolta, hogy kutatásai szerint a vásárlók egyre inkább igénylik a kényelmi vásárlást, az otthoniakhoz közelebb eső kisboltokat. A Tesco önkiszolgáló kasszákat és online értékesítési rendszert is használ, a vásárlók már 111 üzletben használhatnak önkiszolgáló kasszákat.

A Panaszok.com segítségével a Tesco felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan panaszára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi reklamációja volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a panaszát, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.