Tesco
panaszok-Tesco - Logo

Tesco

Panaszok
65
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.01.24 10:48
T cim korábban már leirtam a panaszomat el is küldtem T CIMNAK. decemberi vásárlásrol van szo ajándéknak szántam a férfiinget sajnálatos modon a blokot nem tartottam meg mert a látványból ugy itéltem meg hohy a méret megfelelő.,de átadás után derült ki hogy tévedtem. Ezért kérem az ugy megoldását..Köszönöm A vásárlás a kaposvári techoban történt. K. Józsefné 7400 Kaposvár

  2022.01.23 14:13
Ma nagyon kellemetlen tapasztalatom volt a Dunaharaszti Tescoban. Néhány dolgot vásároltam, majd fizetésre került a sor. Néhány Clubcard kupont adtam át a pénztárosnak, melyeket bevitt a gépbe majd leállt a rendszer. (Azt hiszem a 11-es pénztárnál.) Jött egy idősebb hölgy, próbálta újraindítani a gépet, nem sikerült. Ütögette a pénztárgép alatt lévő készüléket, majd felül is ütögette a monitort a gép csak nem akart elindulni. Nekem szólt, hogy ne menjek el pakoljak ki a 12-es pénztárhoz, ugyanis a fizetés előtt állt le a rendszer. Ezzel teljesen egyetértek. A kellemetlenség akkor ért mikor kiderült, hogy a 230,-Ft-os kedvezmény nem illetett meg, mert elfelejtettem virslit vásárolni és virslis kupon a megvásárolt árus kuponok között volt. Állítólag ez okozta a rendszer leállítását. A hölgy kioktatott:"mert nem figyelek, és tegnap is leállt a rendszer, mert a vásárlók nem figyelnek és ezeket a leállásokat a vásárlók okozzák, ebben a pillanatban én okoztam a rendszer leállását. Ők nem figyelik, hogy én mit vásárolok és ilyen bajt okoztam a rendszer újraindítása után még jegyzőkönyvet is fel kell venni." Mindezt természetesen hangosan a többi vásárló, pénztáros és az eladó előtt, szégyenített meg. Véletlenül egy kupon, melyért nem volt árú, bekerül a rendszerbe és bajt okoz, nem lehet javítani, leállítja a rendszert, és ezért a vásárlót okolni felháborító. Akkor az Önök rendszerében van a hiba. Kérem vizsgálják ki ezt a kellemetlen ügyet, és a modortalan hölgy reakcióját. W. Mihályné 2330.Dunaharaszti Kezelő:1498 Kassza:12 TR.SZÁM:0003 Tesco 41039 Dunaharaszti Terminal ID 00046137 Idő/22/01/22 08:36 Ref No.:0000018380 ENG.Sz./AUTH:585061AID:A000000041010

  2021.09.20 14:37
2021,09.05.-én a TESCO áruházban Kecskemét Talfája u. 2 sz alatti áruházban vásároltam 8914 Ft értékben. Ezen vásárláskor, 5,744 kg Sertés lapockát vásároltam többek között. Vásárlás végén átadtam a sertés hus vásárlásánál felhasználható Clublárd kuponomat, valamint a 8000 ft feletti vásárlást jutalmazó Clubcard bónomat ia a pénztárosnak. A vásárlás befejezésével, a pénztár elötti padon ülve ellenöriztem a blokkot és léttam, hogy a husra vonatkozó kedvezményt nem érvényesitette a pénztáros. Rögtön vissza mentem reklamálni , A högy megkereste a bóncédulámat / ceruzával nagy méretben rá szoktam irni, hogy mekkora mennyiség esetén érvényes a bón. A oűpénztáros azt mondta, hogy pontokat kaptam érte. A Blokk szerint 389 PONTOT. Mivel nagyon sokan álltunk sorba a pénztár elött,- nem akartam tovább vitatkozni. De nagyon becsapottnak érzem magam. Igazságtalanul nem vonta le a Bónón szereplö összeget, a vásárlás végösszegéböl. Tekintettel arra, hogy kis nyugdijas vagyok,- ezemn összeg is érzékenyen érint, - meg az igazságtalanság. Kérem a fentieket részemre korrigálni szikeskedjenek. Köszönettel : K. Gyula 5000 Kecskemét Budaihegy Nyugtaszám :2559/00048 2021.09.05. 08 : 49 KASSZA : 013

  2021.01.02 21:34
Vettem 2020 nyarán egy könyvet a Tescóban. Most jutottam el odáig hogy neki állok elolvasni. Viszont a könyvnek ki van tépve 8 oldala, ami nem feltűnő volt amikor vettem. A könyv: Stephen King, a kívülálló. 5000 forintba került és nem tudom elolvasni... Voltam bent az ügyfélszolgálatnál és elég csúnyán el lettem küldve.

  2019.12.15 15:15
A Szentesi Tescóban 2019. dec 15-én unokámnak "Mancs őrjárat"-os kirakót szerettünk volna venni. A játék részlegen meg is találtam. Az önkiszolgáló kasszánál szerettem volna kifizetni, ahol azt a jelzést kaptuk, hogy érvénytelen árucikk található az asztalon. Egy József nevű, udvarias alkalmazott próbált segíteni, de a fent nevezett árut a számítógépben nem eladható áru jelzéssel találta meg. Bosszantó, hogy a vonalkóddal ellátott, polcról levett áru nem megvásárolható. Kérdésem, miért tartanak nem megvehető árut az áruházban a polcon, ha nem megvásárolható? A XXl. században hogy fordulhat ez elő egy világcég üzletében? 

Tesco Márkáról

A Tesco egy angliai széhkelyű nemzetközi kiskereskedelmi áruházlánc. Központja az Egyesült Királyságban, Welwyn Garden City városában található. Magyarországi vállalata 1995 óta működik és több, mint 200 boltot üzemeltet, ezzel az ország egyik legnagyobb hipermarket/kiskereskedelmi lánca. A cég fő tevékenysége az élelmiszer-kiskereskedelem, de ezen kívül is számos termékcsoportot forgalmaz a háztartási elektronikától kezdve a ruházati termékeken keresztül a sporteszközökön át, egészen a kozmetikumokig és lakáskiegészítőkig. Az áruházak kialakítása során eltérő méretű és jellegű boltokat építettek, a vállalat ezt azzal indokolta, hogy kutatásai szerint a vásárlók egyre inkább igénylik a kényelmi vásárlást, az otthoniakhoz közelebb eső kisboltokat. A Tesco önkiszolgáló kasszákat és online értékesítési rendszert is használ, a vásárlók már 111 üzletben használhatnak önkiszolgáló kasszákat.

A Panaszok.com segítségével a Tesco felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan panaszára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi reklamációja volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a panaszát, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.