Tesco
panaszok-Tesco - Logo

Tesco

Panaszok
65
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.01.14 00:00
Az esztergomi tescoban vásároltam november elején. Szokásos vasárnapi tömeg, szokásos max 2 kasszával plussz az önkiszolgáló. Mindnél kígyózó sorok. Beálltam az egyik kasszához mivel az önkiszolgálónál még többen voltak. Egyszer csak közlik a mikrofonba, hogy hátul megnyitottak két új kasszát. Mögülem mindenki elrohant gondoltam ha már itt állok minimum 8-10 perce mostmár megvárom. Eltelt megint kb 5 perc majd megjelent egy szőke rövid hajú szemüveges hölgy aki közölte hogy én ugyan ide fel ne merjek pakolni mert ez a kassza bezár, mindezt kritikán aluli stílusban. Mondtam neki hogy itt állok kb 15 perce és most hogy végre sorra kerülnék nem hiszem hogy ez jogos velem szemben. A válasz az volt hogy biztos nem állok itt ennyi ideje mert ő 2 perce volt erre és én nem álltam itt és ide ugyan ki ne merjek pakolni. Lehet hátra vonulni a többi kasszához mondattal. Mondtam neki hogy senki nem jelezte eddig hogy ez a kassza zárni fog ég fölötte a lámpa és hogy szerintem ez nem így működne főleg hogy nem hiszem el így, hogy mögöttem nem állt senki, hogy ez az egy ember miért ekkora gond nekik. Hát nem volt semmi a beszéd stílus de a lényeg az volt hogy pont nem érdekli húzzak el innen. Jelzem kb 15 perce álltam egy nyitott kassza sorában másfél hete  műtött térdel és el lettem zavarva, nem akármilyen stílusban ráadásul. Azt is megkaptam ha nem tetszik el lehet menni máshova vásárolni. Elhiszem hogy nem érdekli őket egy egy vásárló elvesztése, de nem hiszem hogy én vagyok az egyetlen aki soha többet nem teszi be oda a lábát. Biztos megengedhetik maguknak a veszteséget. Azóta sem tettem be a lábam és azóta máshol költöm el azt az összeget. Szerettem volna életemben először beírni a panaszkönyvbe, odamentem a vevőszolgálathoz, a pultban senki! Egy fiú várt ott egyedül aki mondta, hogy 22 perce várakozik, hogy jöjjön valaki aki lepecsétel neki egy garanciát. Hát inkább eljöttem! Soha többet be nem teszem a lábamat! 

  2019.05.31 13:05
Ma a közvágóhídi nagy tescoban tettem tiszteletem és a tapasztalt állapotok jól mutatják ennek a cégnek a helyzetét. Hogyan lehet egy nagy csomópontban lévő boltot lezülleszteni. A kocsikat elköltöztették a bejárattól legtávolabbi pontra és mellé azt a bejáratot lefalazták. Mondjuk a helyzet érthető, mert a boltban lézengő vásárlók összessége belefért volna az egyik liftbe, a másikba pedig a dolgozók. A távolabbi bejárat lezárása is érthető, mert így egy őrt meg lehet spórolni. Nincs kasszás, aki lehúzná a "sok" termék vonalkódját. A kasszák nem működnek napközben sem, csak az önkiszolgáló. A WC-ben a szag elképesztő.

Tesco Márkáról

A Tesco egy angliai széhkelyű nemzetközi kiskereskedelmi áruházlánc. Központja az Egyesült Királyságban, Welwyn Garden City városában található. Magyarországi vállalata 1995 óta működik és több, mint 200 boltot üzemeltet, ezzel az ország egyik legnagyobb hipermarket/kiskereskedelmi lánca. A cég fő tevékenysége az élelmiszer-kiskereskedelem, de ezen kívül is számos termékcsoportot forgalmaz a háztartási elektronikától kezdve a ruházati termékeken keresztül a sporteszközökön át, egészen a kozmetikumokig és lakáskiegészítőkig. Az áruházak kialakítása során eltérő méretű és jellegű boltokat építettek, a vállalat ezt azzal indokolta, hogy kutatásai szerint a vásárlók egyre inkább igénylik a kényelmi vásárlást, az otthoniakhoz közelebb eső kisboltokat. A Tesco önkiszolgáló kasszákat és online értékesítési rendszert is használ, a vásárlók már 111 üzletben használhatnak önkiszolgáló kasszákat.

A Panaszok.com segítségével a Tesco felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan panaszára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi reklamációja volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a panaszát, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.