Tesco
panaszok-Tesco - Logo

Tesco

Panaszok
65
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.02.18 09:05
Tisztelt ügyintéző! A Szolnoki Tesco extrában már nem egyszer romlott élelmiszert vásároltam. Sajnos a blokkot nem szoktam megőrizni mert azt gondoltam a Club kártyával tudom igazolni, hogy itt vásároltam mint meg üzletben. De ez sajnos itt Szolnokon nem lehet mert elég csúnyán néznek az emberre mikor panaszai fordulnak valami miatt. Kérem intézkedésüket.

  2022.02.04 13:52
Február 2.-an vettem a kiskőrösi Tescoban csomagolt kacsa húst aznapi lejárattal akciósan...ez egy dolog az még bőven jó kellett volna legyen hisz hűtőben volt tárolva...igen ám de haza érve azonnal el akartam készíteni.hát nem kellett, iszonyat büdös volt kibontva,ment a kutyának de az se nyúlt hozzá (savanyú szó szerint dög szaga volt, kár hogy ezt csomagolva nem lehet érezni!) De jeleztem a tojásoknál is hogy elviselhetetlen büdös van ott záp szag a kedves áru feltöltő kislány flegman beválaszolt hogy ha nem tetszik nem kell megvenni (szalmonella gyanus).romlott hús és büdös tojás nem az első esett a kiskőrösi Tescoban! következő alkalommal helyben fogom követelni hogy a főnökük jöjjön ki ellenőrizni,ha az se segít onnan addig el nem mozdulok amíg az illetékes szerv ki nem érkezik akkozben telefonnal rögzítem hogy el ne tüntessék az árut,ez elfogadhatatlan!

  2020.06.08 12:17
Többszöri nekifutàs után bekell làtnom hogy  mindig problèma van az online bevàsàrlàssal. Elöször penèszes paradicsomot kaptam, màsodszor rohadt padlizsànt. Majd ezekutàn màr a időintervallumot sem tudtàk tartani. 9-11 között kellett volna megèrkezni a csomagnak ehelyett  12:10re èrkezett meg. Akkor mire is fizetek igazàból? Arra nem gondolnak hogy az ember nem èr rà otthon ülni? Plusz nem vèletlenül vàlasztom ki egy időintervallumot, mert akkor èrek rà!

Tesco Márkáról

A Tesco egy angliai széhkelyű nemzetközi kiskereskedelmi áruházlánc. Központja az Egyesült Királyságban, Welwyn Garden City városában található. Magyarországi vállalata 1995 óta működik és több, mint 200 boltot üzemeltet, ezzel az ország egyik legnagyobb hipermarket/kiskereskedelmi lánca. A cég fő tevékenysége az élelmiszer-kiskereskedelem, de ezen kívül is számos termékcsoportot forgalmaz a háztartási elektronikától kezdve a ruházati termékeken keresztül a sporteszközökön át, egészen a kozmetikumokig és lakáskiegészítőkig. Az áruházak kialakítása során eltérő méretű és jellegű boltokat építettek, a vállalat ezt azzal indokolta, hogy kutatásai szerint a vásárlók egyre inkább igénylik a kényelmi vásárlást, az otthoniakhoz közelebb eső kisboltokat. A Tesco önkiszolgáló kasszákat és online értékesítési rendszert is használ, a vásárlók már 111 üzletben használhatnak önkiszolgáló kasszákat.

A Panaszok.com segítségével a Tesco felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan panaszára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi reklamációja volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a panaszát, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.