Tesco
panaszok-Tesco - Logo

Tesco

Panaszok
65
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.05.09 11:04
Tisztelt Tesco! Panaszt szeretnék tenni a Budapest, 8. kerület Népszínház utcai (II. János Pál Pápa tér melletti) Tesco áruház biztonsági őrével kapcsolatban. Ma, 2021.05.09-én reggel mentem be a boltba kezemben egy 3 kg-os kiskutyával. A biztonsági őr egy szót sem szólt, mikor bementem. A kutyát a boltban nem tettem le. A kosaramban raktam, amit vásárolni szerettem volna, és a pénztárnál éppen fizettem volna, amikor a biztonsági őr rám kiáltott, hogy "Kutyával nem lehet bejönni, azonnal menjen kifelé", és felállt és agresszíven közeledett. Az árukat ott hagytam és eljöttem. Megértem, hogy kutyával ezek szerint még ölben sem lehet bemenni a boltba, bár ezt előtte nem tudtam. Azt viszont nem tudom megérteni, hogy miért volt sértő és agresszív a biztonsági őr. Ezért kérem, hogy vizsgálják ki az ügyet és tájékoztassanak. Köszönettel: Dr. N. Imre

Tesco Márkáról

A Tesco egy angliai széhkelyű nemzetközi kiskereskedelmi áruházlánc. Központja az Egyesült Királyságban, Welwyn Garden City városában található. Magyarországi vállalata 1995 óta működik és több, mint 200 boltot üzemeltet, ezzel az ország egyik legnagyobb hipermarket/kiskereskedelmi lánca. A cég fő tevékenysége az élelmiszer-kiskereskedelem, de ezen kívül is számos termékcsoportot forgalmaz a háztartási elektronikától kezdve a ruházati termékeken keresztül a sporteszközökön át, egészen a kozmetikumokig és lakáskiegészítőkig. Az áruházak kialakítása során eltérő méretű és jellegű boltokat építettek, a vállalat ezt azzal indokolta, hogy kutatásai szerint a vásárlók egyre inkább igénylik a kényelmi vásárlást, az otthoniakhoz közelebb eső kisboltokat. A Tesco önkiszolgáló kasszákat és online értékesítési rendszert is használ, a vásárlók már 111 üzletben használhatnak önkiszolgáló kasszákat.

A Panaszok.com segítségével a Tesco felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan panaszára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi reklamációja volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a panaszát, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.