Tesco
panaszok-Tesco - Logo

Tesco

Panaszok
65
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.01.18 18:19
Decemberben vettem a Media Marktba egy telefont viszont hitelkártyával lehetett csak fizetni, a Tesco vásárlókártya néven van, ott egy hölgy aki már nem dolgozik ott, rám erőltette a balesetbiztositást, így a szerződés megkötetett mivel a tájékoztatás arról szólt hogy most kössem meg mert a club card kártyán van annyi pont hogy a januári hónapot fedezi így az ki van fizetve, így laikusként belementem hisz nem kerül nekem pénzbe (ezt mondta a hölgy), januárban kaptam egy számlát, ami egy 16 ezer forintos hitel tartozás, a telefon plusz a biztosítás, a telefon 9701 Ft. a többi a biztosítás, mivel a hitelkártya 10 hónapig ingyenes de ez sem lett természetesen az, hisz már 300 ft-ot terhelnek rá minden hónapban. A szerződést megszüntettem most januárban, panasszal éltem, de sajnos semmit nem értem el vele ,közölték telefonba hogy elvárják hogy ezt kifizessem, mert ha nem akkor mivel hitelkártya így tovább terhelődik és behajtás fog ellenem indulni . Az esetem sajnos nem egyedi hisz az Aegon biztosítóhoz küldtek és ott közölték hogy nem csak engem húztak így be a csőbe. Budapest Bankhoz tartozik a telefon, így ott készségesen segítettek jegyzőkönyvbe vették, de sajnos nem hozzájuk tartozik így méltányosságból nem kaphatom vissza ezt az összeget, így sajnos el szenvedője leszek mínusz 6000 ftnak. Remélem ezzel valahogy felhívom a figyelmet erre a dologra hogy sok laikus embert átvernek a Tesconál.

Tesco Márkáról

A Tesco egy angliai széhkelyű nemzetközi kiskereskedelmi áruházlánc. Központja az Egyesült Királyságban, Welwyn Garden City városában található. Magyarországi vállalata 1995 óta működik és több, mint 200 boltot üzemeltet, ezzel az ország egyik legnagyobb hipermarket/kiskereskedelmi lánca. A cég fő tevékenysége az élelmiszer-kiskereskedelem, de ezen kívül is számos termékcsoportot forgalmaz a háztartási elektronikától kezdve a ruházati termékeken keresztül a sporteszközökön át, egészen a kozmetikumokig és lakáskiegészítőkig. Az áruházak kialakítása során eltérő méretű és jellegű boltokat építettek, a vállalat ezt azzal indokolta, hogy kutatásai szerint a vásárlók egyre inkább igénylik a kényelmi vásárlást, az otthoniakhoz közelebb eső kisboltokat. A Tesco önkiszolgáló kasszákat és online értékesítési rendszert is használ, a vásárlók már 111 üzletben használhatnak önkiszolgáló kasszákat.

A Panaszok.com segítségével a Tesco felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan panaszára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi reklamációja volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a panaszát, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.