Tesco
panaszok-Tesco - Logo

Tesco

Panaszok
65
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.01.29 10:58
2022 .01.29 -én Isaszegi Tescoban reggel 8 óra körül vásároltam a pénztáros rossz árat ütött be a megvásárolt aljára miután jeleztem neki elnézés kérés helyett kioktatásr és modortalanságot ........kaptunk.Elég kényelmetlen helyzet .......volt

  2022.01.28 13:08
Mai napon reggel 8 órakor ,az önkiszolgálófizetésnél egy középkorú munkatárs megjegyzése ,miután érvényesítettem a kupont,zsebre akartam tenni,nem tudtam,h hová kell,erre flegmán megjegyezte,hogy úgyse tudom újra felhasználni,mintha egy csaló lennék,nem tudtam ,hogy a kis résbe kell dobni! Naponta járok oda,rosszúl esett ez az arrogáns megjegyzés

  2020.10.09 15:00
A Tesco Áruházban az eladótérben többen nem viselték helyesen a maszkot - Budapest Bank munkatársai -, kérésemre, hogy legyenek kedvesek azt helyesen viselni, közölték, hogy "abba lehet hagyni, és el lehet húzni". Ezt követően a biztonsági őrnél jeleztem panaszomat, és észrevételemet, aki közölte, hogy majd szól az illetékesnek. Az illető fiatalok mellett elhaladva annyit mondtam, hogy "szégyellheti magát fiatalember", mire Ő közölte, hogy "pukkadjak meg". Vásárlásom során minden második vásárló, és kb minden harmadik munkatársuk nem viselte helyesen a maszkot. Egy-két embernek szóltam, de mindenkiről lepergett. Azt gondolom, hogy Önök ezt nem engedhetik meg maguknak, hogy a törvény által előírt, és a normális józan ész diktálta szabályokat semmibe veszik, ez által veszélyeztetik a felelősséggel viselkedő vásárlókat.

  2020.03.24 14:46
Sokszor vásároltam már ott, de az utóbbi időben egyre többször fordult elő a bécsi úti Tescóban is és Pillangói utcai Tescónál is, hogy iszonyú bunkón válaszoltak a pénztárosok. ha még egyszer előfordul, valószínű nem megyek többet a Tesco-ba vásárolni.

Tesco Márkáról

A Tesco egy angliai széhkelyű nemzetközi kiskereskedelmi áruházlánc. Központja az Egyesült Királyságban, Welwyn Garden City városában található. Magyarországi vállalata 1995 óta működik és több, mint 200 boltot üzemeltet, ezzel az ország egyik legnagyobb hipermarket/kiskereskedelmi lánca. A cég fő tevékenysége az élelmiszer-kiskereskedelem, de ezen kívül is számos termékcsoportot forgalmaz a háztartási elektronikától kezdve a ruházati termékeken keresztül a sporteszközökön át, egészen a kozmetikumokig és lakáskiegészítőkig. Az áruházak kialakítása során eltérő méretű és jellegű boltokat építettek, a vállalat ezt azzal indokolta, hogy kutatásai szerint a vásárlók egyre inkább igénylik a kényelmi vásárlást, az otthoniakhoz közelebb eső kisboltokat. A Tesco önkiszolgáló kasszákat és online értékesítési rendszert is használ, a vásárlók már 111 üzletben használhatnak önkiszolgáló kasszákat.

A Panaszok.com segítségével a Tesco felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan panaszára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi reklamációja volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a panaszát, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.