Tally Weijl
panaszok-Tally Weijl - Logo

Tally Weijl

Panaszok
13
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.06.30 14:21
Tc.! Kecskemeti uzletben vasaroltunk egy rovid nadragot. Tobbszori probalkozas utan sem sikerult kicserelni a termeket, mivel az uzlet allandoan zarva van. Kernem a problema orvoslasat, mert ez azert elegge nagy baj, hogy nem lehet hasznalni . Ilyenkor nem kellene vmilyen formatumban gondoskodni a csere lehetosegerol???? Koszonom

  2020.01.17 22:00
Magát a boltot kedvelem. Szuper dolgokat árulnak. De egyáltalán nem vagyok meg elégedve a nadrágok minőségével. Körülbelül 1 hét után nagyon durván ki nyúlik és akár ki is szakad. Hiába viszem vissza, csak le vásárolni tudom a pénzemet nem adják vissza. Számomra ez elég idegesítő hogy nem tudom használni az ott vett nadrágomat.

  2020.01.10 20:46
Vettem egy kabátot 24 ezer forintért. A belseje hullik. Nem tudom hordani mert fekete kabát és mire beérek iskolába fehér szöszös. A gombja is leszakadt pedig nem is hordtam. És ha visszamegyünk azt mondják hogy nem tehetnek róla hogy hullik a szőre. Amikor megvettük akkor meg azt mondták csak összeérnek a kabátok azért ilyen és lejön. 5x lett kimosva és meg mindig nem jo.

  2019.12.06 19:31
Vettünk egy nadrágot 10 éves kislányra 3 hónapja, ami hamarabb ment tönkre, minthogy kinőtte volna a gyerek. Visszavittük, azt mondták, ez anyaghibás, de nyugta nélkül mégse cserélték ki. Nagyon rossz minőségű ruhákat árulnak, és a személyzet sem különb!

  2019.05.31 12:42
Én nem szeretem. Nem amiatt, amilyenek a ruhák, hanem inkább a bolt imázsa nem jön be, annyira üvölt a zene, hogy legszívesebben azonnal kifordulnék, és a méretek is olyanok, hogy a nőies, enyhén izmos alakom már túl nagynak bizonyul, pedig normális a testsúlyom. Szerintem egyértelműen tinilányokra koncentrálnak.

Tally Weijl Márkáról

A divatház olyan fiatal nőknek készíti a ruháit, akik híven követik a divatot, imádnak szexisen öltözködni, tisztában vannak a saját stílusukkal, határozottak és szeretik vonzónak érezni magukat. Első önálló üzletüket 1987-ben nyitották meg Freiburgban, és azóta Európa egyik legnagyobb ruházati hálózatává váltak, közel négyszáz üzlettel. A céget két ambiciózus fiatal tervező, Breat Grüring és Tally Elfassi-Weijl alapította 1984-ben Svájcban. A kezdetben csak hobbinak indult vállalkozás azonban hamar sikeressé vált. Erre a koncepcióra utal a cég jelmondata is, miszerint „Totally sexy!”. A cég tervezői mindig a leghétköznapibb és legmeghökkentőbb viseletekből merítenek inspirációt, amikből aztán megszületnek a különleges és egyedi darabok. A márka világszerte képviselteti magát 37 országban, több mint 780 üzlettel, és több mint 3.400 embert foglalkoztat. A Panaszok.com segítségével a Tally Weijl felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.