TakarékBank
panaszok-TakarékBank - Logo

TakarékBank

Panaszok
1
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat

Kategória

TakarékBank Márkáról

A Takarékbank Zrt. a Takarék Csoport tagjaként működő kereskedelmi bank, amely jelenleg 7 megyében és a fővárosban szolgálja ki ügyfeleit 139 fiókban és két mobil bankfiókban. A Takarék Csoport 2019-2023-ra szóló üzleti stratégiája szerint 2019 végéig a jelenleg még önállóan működő többi, 11 takarékszövetkezet és a Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. (volt FHB Kereskedelmi Bank) is beolvad a Takarékbankba, amely így a bankcsoport egyedüli, országosan elérhető, univerzális kereskedelmi bankjává válik. Korábban a takarékszövetkezeti integráció 1989-ben létrehozott központi bankját hívták Takarékbanknak, amely azonban 2019 áprilisa óta MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. néven működik. A Takarékbank elnöke Vida József. A Takarékbank jelenleg több mint 140 ezer lakossági és 28 ezer vállalkozói számlát vezet, ez utóbbiakon belül az agrárügyfelek aránya megközelíti a tíz százalékot. 

A Panaszok.com segítségével a Takarékbank felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit bankolás során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére. Keressen minket, írjon hozzászólást, reklamáljon!