SzerszámX
panaszok-SzerszámX - Logo

SzerszámX

Panaszok
55
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.02.02 20:29
November végén rendeltem tőlük, egy fighter nevű gallyazó fűrészt, kaptam helyette egy haina típusú fűrészt jeleztem nekik, hogy nem ezt rendeltem, erre ők, hogy küldjek képet a kapott termékről, küldtem a válasz az volt ugyan az. Írtam nekik, hogy szeretnék élni az elállás jogommal de erre érdemben nem reagáltak. Vissza küldtem nekik a terméket tértivevényesen 14 napon belül. A terméket át vették, de a pénzemet nem küldték vissza. Ahogy olvastam, itt a panaszokat nem engem vertek át egyedül.

  2020.06.08 23:15
Szivattyút rendeltem ami május 11 jött a nagyon sérült törött nyomott állapotban aznap jelentettem, de a mai napig nem hajlandó elszállításáról a bolt gondoskodni! Megírtam neki hogy elpostázom utánvéttel feladom nem válaszoltak, ma június 8- án  feladtam. Ügyfélszolgálat nem adott felvilágosítást!

  2020.01.11 07:33
A Tool City Kft. által üzemeltetett SzerszamX webáruházban 2019.10.12.-én rendeltem Straus ST/AG230-2550 Sarokcsiszoló berendezést! A számlát levelemhez csatoltam. A szerszámot használatban vettem, de kb. 30 perces használat után meghibásodott! Jótállási igényemet 2019.10.30.-án a szerszamX.hu webáruház elektronikus felületén bejelentettem. A cég ezt követően fotót kért a berendezésről, amiket elküldtem, valamint leírtam, hogy a gép motorja működik de a vágókorongot nem forgatja. Vélelmezem, hogy eltört valamelyik alkatrésze. A fotókon is jól megállapítható, hogy külső sérülés a szerszámon nem látható. A levelemre azt a választ kaptam, hogy zsírozzam meg a szerszámot. Nyilván ez nem javítási módszer, vissza is utasítottam, és újból kértem a javítást, cserét, vagy vételár visszatérítést. Levelemre azonban már nem kaptam választ. Többször küldtem emailt az ügyben, ezekre nem érkezett válasz! Igényemet tértivevényes levél formájában is benyújtottam a cégnek, amit átvettek, de válasz mai napig nem érkezett! A forgalmazó minden kommunikációt beszüntetett és ezzel ellehetetleníti a jótállási igényem teljesítését.