SzerszámX
panaszok-SzerszámX - Logo

SzerszámX

Panaszok
55
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.06.03 17:41
A Webáruházban a fényképeken kábelekkel volt szerelve, a szöveges részben a kábelek hosszát is leírták. Amiket küldtek , azok kábelek nélkül szereltek. Pluszban ráköltöttem 5 ezer Ft.-ot a két elektronikára. Momentán át lettem verve. Azt írták, küldjem vissza őket, 14 napon belül visszautalják az árukat. Ez egy átverős cég, ne bízzon bennük senki !

  2022.05.18 09:13
Azzal a panasszal fordulok ,hogy több napja rendeltem állítólag raktáron lévő terméket 2022.05.12. én és azóta semmi információt nem kapok nem érem el az ügyfélszolgálatot és semmiféle e-mailra nem válaszolnak 48 óra elteltével sem , illetve a rendelés feldolgozási ideje az ÁSZF -ben 24 órán belül megtörténik ez amai napig nem történt meg és már 2022.05.18. a van ! Illetve a kiszállítási batáridő 3-5 munkanap , és ez sem teljesült

  2021.12.03 17:26
Senkinek nem ajánolom a webáruházat. Én egy fúrót vásároltam láncfűrész adapterrel, amiről kiderült hogy nem kompatibilisek. Jeleztem az eladónak aki azt mondta hogy próbálgassam még..... jó vicc. Kitöltöttem az elállási ürlapot - majd visszaküldés után jelezték hogy csak 60% fizetik vissza a vételárnak , mert kibontottam,és karcos...ismét vicc kategória, hisz nem is lehet használni, A fogyasztó védelemnek jeleztem irásban hivatalosan akik jogerősen nekem adtak igazat, de a cég azóta sem fizetett ,egyszerűen lenyúlta a pénzem. Ennél a cégnél nincs garancia semmire........! Mindenki vigyázzon!!!!

  2021.11.03 19:32
Vásároltam a SzerszámX-től egy Straus kompresszort. Már a csomag érkezésénél (érdekes volt a csomag, nagyon leharcolt doboz) mondta a kiszállító, hogy jó szakadt ez a csomag. Átvettem mert kellet már. kibontottam, pontosabban levágtam a csomó ragasztószalagot. A gép újnak tűnt. Az akkor le sem esett, hogy fel van töltve olajjal. Összeszereltem , bekapcsoltam. Végeztünk egy szivárgás ellenőrzést szappanos vízzel. Alul a leeresztő szelepnél szivárgott ( teflon megoldotta) ill az egyik fogantyú átolvadhatott a tartály a felhegesztésnél mert ott is eresztett. Gondoltam az még belefér megpöttyintem. Kevésbé macerás mint visszaküldeni , meg hát kellett a levegő portalanításhoz nagyon. Meg lett pöttyintve és következett a próba amikor is kiderült hogy a motor is rossz. olyan 6 bár körül lelassult majd megállt. Azután már nem is volt hajlandó másra. Írtam ennek a SzerszámX-nek hogy mi van a termékkel. Azt a választ kaptam , hogy készítsek pár fotót a gépről és a dobozról és küldjem el. Elküldtem. Azután írtam nekik hogy nem muszáj a pénzt küldeniük , mert nekem megfelel egy másik ilyen kompresszor is.Ez volt a válasz (Rendben. A héten lebonyolítjuk a cserét! Mi küldünk Önnek egy új kompresszort. Arra kérjük, hogy a csomagot küldje el el postán részünkre, (kifizetjük átutalással a feladási költséget) Elballagtam a postára és feladtam a csomagot 6390ft-ért. Pár nap múlva megkaptam én is a csomagot. A szállító már letette a kapuba mire kiértem ránéztem és láttam hogy ez egy royal kraft tipusú kompresszor. mondom neki :én nem ilyet kértem. Mire ő: vissza vigyem? Hagyd , már belefáradtam ebbe a szerszámX-be. Kibontottam a dobozt teljesen új fóliába csomagolt termék volt benne hozzá csomagolva az olaj. Akkor jött a felismerés ,hogy engem átvertek mert először egy más által visszaküldött rossz kompresszort próbáltak rám sózni hátha benyelem. Aztán nem sokkal utaltak 1885ft-ot. nem értettem ,hogy ez mi de emailek sorozata után kiderült hogy ez a postaköltség mert nekik ennyibe kerül. Megint írtam hogy én nem ennyiért adtam fel. de ők ezt válaszolták: Ezért kértük meg, hogy postán legyen szíves elküldeni. Ott nem több a szállítási költség mint 1825Ft. Átutaljuk a maradék összeget is. Szerintem én a postán küldtem, és ők írták hogy átutalják a maradék összeget is. Nos ez 3 hét alatt sem sikerült nekik. Ezt csak azért írtam le hogy ha csak teheti ne vegyen semmit ettől a bolttól nehogy őt is átverjék. Elvesztették a becsületüket 4550 ft-ért.

  2021.04.04 12:27
Rendeltem egy láncfűrészt és nem azt kaptam, hanem olcsóbbat. Én rendeltem Flinke 9900 amit kaptam meg Flinke 9880. Persze a számlát küldték arra amit rendeltem de garanciát nem kaptam semmit. Ez első rossz tapasztalatom a sok internet vásárlásban. Most szervizbe kell küldeni hogyan csináljam. Nem válaszolnak. Nem ajánlom ezt a boltot senkinek. Pénz kidobás.