SzerszámX
panaszok-SzerszámX - Logo

SzerszámX

Panaszok
30
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.01.15 12:41
Megrendeltem egy darálót a cégtől, mert 3-5 napos kiszállítást ígértek, visszaigazolták a rendelést, de 10 nap elteltével sem érkezett meg, 5 napig naponta hívtam őket, folyamatosan foglalt volt a vonal, végül egy segítőkész hölgy jelezte, hogy nincs raktáron a termék, beszerzése előre nem látható időpontban lesz, vicc. Tőlük rendeltem a gyors szállítás miatt, sürgős lett volna, legalább egy értesítést vártam volna, hogy nem tudják tartani a határidőt! Megbízhatatlanok

  2020.12.22 13:24
Rendeltem egy hegesztőt és egy 10.000Ft-al olcsóbb gyengébb terméket küldtek ki. Telefont először felvették és mondták hogy küldjek emailt képpel és rám rakta a telefont. Már 3 emailt küldtem és több mint 50x hívtam őket, de semmi választ nem kaptam

  2020.12.02 17:53
A megrendelt termék StrausST/PSG-1250, a küldött Kraftech KT/PSG2150 benzines magassági ágvágó. A motorok paraméterei nem egyeznek, alkatrészek hiányosak, fűnyíró összeszerelési utasítás van csomagban, nincs garanciajegy. A számla természetesen a megrendelt árúról jött. Kértem a visszaszállítást a honlapon lévő blanketta kitöltésével. Kértek fényképet, küldtem- a válasz az volt, hogy ez az a termék amit megrendeltem, ami nem igaz. 

  2020.12.01 10:59
Rendeltem egy villanymotort, szeptember 30-án kaptam meg. Nem azt küldték amit kértem, ráadásul még zörög is benne valami. Rögtön megkértem a cserét, azóta se történt semmi! A motor nevetséges anyagból készült, a tartó láb berepedve, később le is tört, a vezeték amivel be van kötve csak két szál vékony drót! Földelés így semmi! Azonnal le kell cserélni mert ez így életveszélyes!

  2020.12.01 10:28
16 napja rendeltem tőlük 4 olyan tételt, ami akkor is és most is "raktáron" jelzéssel szerepel a WEB oldalukon. Csak 3 tételt szállítottak, amiből az egyik fém dobozos gépi dugókulcskészlet több helyen deformálódott fém dobozban érkezett. Nehezen nyitható-csukható a doboz. Nem jelezték, hogy a 4. terméket miért nem szállították. Telefonon nem lehet elérni Őket. E-mail megkeresésére nem válaszoltak 16 napig. Amikor megírták, hogy éppen nincs raktáron, majd szállítják, ha lesz.