SzerszámX
panaszok-SzerszámX - Logo

SzerszámX

Panaszok
20
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.07.23 10:38
Rendeltem 3db ALK6066 vídiás bozótvágó tárcsát és küldtek helyette sima fűrészfogast.Telefonon nem elérhetőek,egyszer sikerült akkor is egy nő simán lerázott majd jött az email,kérték a rendelés számot és a képet amit el küldtem,azóta semmi válasz semmire.Soha többet nem rendelek tőlük. Üdv:

  2020.07.17 11:02
Rendelt párom egy szivattyút a szerszámx oldalról. Nagyon hamar megjött, de rosszat küldtek. Telefonon nem lehetett őket elérni, visszaküldtük saját költségen a terméket, többszöri hívásra (10-20-30) felvette egy hölgy a telefont. Amikor kérdeztem tőle, hogy mikor utalják vissza a pénzt, meg hogy nem reagálnak semmire, akkor kinyomta rám a telefont. Se pénz se posztó, csalók!!! senki ne rendeljen tőlük.

  2020.07.15 19:36
RENDELTEM EGY PERMETEZŐ GÉPET AMI HIÁNYOSAN HASZNÁLHATATLAN ÁLLAPOTBAN ÉRKEZETT. VISSZAJELZÉSEM ELLENÉRE NEM REAGÁLTAK PÉNZ VISSZATÉRÍTÉSÉTŐL VAGY A KÉSZÜLÉK CSERÉJÉTŐL ELZÁRKÓZTAK. A TÖRVÉNY ÁLTAL BIZTOSÍTOTT JOGOT SEMMIBE VESZIK.