SzerszámX
panaszok-SzerszámX - Logo

SzerszámX

Panaszok
35
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.03.01 11:51
A megrendelt láncfűrész gyári hibásan érkezett. Az átvétel napján bejelentettem a weboldalon kitölthető Jótállás bejelentés menüpontban. Bejelentésemet követő reggel egy hibásan megfogalmazott, ékezet nélküli egysoros levélben képet kértek a termékről. Kérésükre a képeket elküldtem. Ezek után többszöri e-mail és telefonos megkeresés eredményeként kaptam egy újabb ékezet nélküli egysoros levelet, miszerint utána néznek. Mivel 15 nap alatt nem hogy érdemi előrelépés, korrekt információ sem érkezett, így az alábbi Google értékelést írtam a cégről: "A hibás termék bejelentése után a kommunikáció megszakadt." 2 nap után megkaptam 3. levelüket, melyben kérték, hogy a véleményemet azonnal távolítsam el, mert az számukra jog- és hírnév sértő. Ezért feljelentenek rágalmazásért. Sajnálom, hogy a 151/2003. (IX. 22.) kormányrendelet szerinti egyszerű 3 munkanapon belüli csereigényem során ilyen leveleket kell olvasnom és, hogy a terméket végre használni tudjam, a Fogyasztóvédelemhez kell fordulnom. Azóta videó felvételt kértek, azon látszik a lánc lógása-akadása, akár le is eshet. Erre a reakciójuk: használjam így, ha nem vágja a fát akkor jelentkezzek!!!!Egy balesetveszélyes szerszám használatára akar rábeszélni!!!!

  2021.02.24 17:25
A weboldalon feltüntetett paramétereknek nem felel meg a termék amit küldtek. Felhívni nem lehet az ügyfélszolgálatot. Garancialevelet és magyar nyelvű használati leírást nem adnak. Számlát külön kérésre adnak. Kínai olcsó szerszámokat árulnak. Megbízhatatlan egy társaság, nem ajánlott egy weboldal.

  2021.02.05 11:10
A rendelt és vissza is igazolt típusú körfűrész helyett 1 teljesen más típusú és műszaki paraméterekkel bíró gépet küldtek. Telefonon elérhetetlenek, többszöri email váltás ellenére, semmi pozitív eredmény. Megjegyzés, a kapott típusú gép nem is volt a kínalatukban, sőt Magyarországon nem forgalmazza senki, természetesen magyar nyelvű használati útmutató és jótállási jegy nélkül küldték! 

  2021.02.02 20:29
November végén rendeltem tőlük, egy fighter nevű gallyazó fűrészt, kaptam helyette egy haina típusú fűrészt jeleztem nekik, hogy nem ezt rendeltem, erre ők, hogy küldjek képet a kapott termékről, küldtem a válasz az volt ugyan az. Írtam nekik, hogy szeretnék élni az elállás jogommal de erre érdemben nem reagáltak. Vissza küldtem nekik a terméket tértivevényesen 14 napon belül. A terméket át vették, de a pénzemet nem küldték vissza. Ahogy olvastam, itt a panaszokat nem engem vertek át egyedül.

  2021.01.27 09:17
Rendeltem egy univerzális alu. létrát, jó áron (ami azóta is "raktáron" jelzéssel elérhető a webáruházban). Másnap kaptam tőlük egy emailt, egy nyakatekert szöveggel. A lényeg amit kihámoztam belőle, hogy sajnos nincs raktáron, és nem is tudják mikor lesz. Majd szólnak, talán amikor lesz. Természetesen azonnal töröltettem a rendelést.