Straus Austria
panaszok-Straus Austria  - Logo

Straus Austria

Panaszok
14
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.05.07 15:35
Rendelésszám: 133126 Ennek a cégnek 3 mail címe van (gmail). Már a 10. reklamáló levelemet írtam nekik, de nem válaszoltak. A weboldalukon levő kapcsolat űrlapot is kitöltöttem, de arra sem reagáltak. A telefonszámon előfizető nem kapcsolható... A székhelyük Szlovákiában van.  A panaszom: a megrendelt terméket gyorsan leszállították, de 1 percig sem tudtam használni, mert kibontáskor derült ki, hogy egy alkatrész törött volt. Arra ugyan van lehetőségem, hogy visszaküldjem nekik, de attól tartok, ha visszaküldöm, semmi garancia nincs arra, hogy a pénzemet visszaküldik. Senkinek nem javaslom ezt a céget!

  2022.01.27 15:02
Január 26-án megérkezett a rendelt porszívó. Rendelés szám:104699  ára:17.480 Ft Sörtés szívófej és nedves szívófej hiányzott. GY A KIPRÓBÁLÁS SEM  MEGOLDHATÓ!!Kérem mihamarabb komplett formában kicserélni vagy a tartozékokat eljuttatni a címemre.Várom SOS visszajelzésüket mikor van rá lehetőség és mi a módja a tartozékok eljuttatásának vagy a készülék cseréjének. Köszönettel: D. Margit

  2022.01.27 09:42
A 121941 számú rendelésre leszállított termék nem használható, mert a kamera már párosításra került egy ismeretlen felhasználó telefonjával és ezt a párosítást nem lehet törölni, felülírni és a kamerát a telefonommal párosítani. A csatolt képen szereplő üzenetet kapom a párosítás során. Csatolom a kamerán található egyetlen azonosítóról készült képet is. Kérem a hibás kamera cseréjét és az új kamerához használati útmutatót is küldeni, mert a jelenlegihez nem küldtek!

  2022.01.04 18:00
Vásároltam Önöktől egy Straus nedves-száraz porszívót 1500W ST/EVC1500-001 Fogyasztói ára:15.590,-Ft azaz-Tizenötezer-ötszázkilencven ft- Nevezett porszívó első használat után elromlott kitörött egy kereke, valamint egy idő után leáll. 3 szobás lakásomban 2 szobát kiporszívóztam és utána megállt, majd később visszalehetett egy kis időre kapcsolni. Gépcserét nem kérek, a vételárat kérem postacímemre megküldeni szíveskedjenek. Sajnos sem a csomagban, sem e-mailben számlát és garanciajegyet nem kaptam, pedig megrendeléskor 12 hónap garanciát ígértek Amennyiben nem rendezik a vételár visszautalását, úgy a Fogyasztóvédelemhez fordulok panaszommal. Kérem írják meg, hogy milyen címre és hogyan tudom visszaküldeni a porszívót???? Válaszukat előre is köszönöm. Tisztelettel F. Nikoletta 2400 Dunaújváros, Tavasz u.  elérhető vagyok

  2021.12.22 15:04
Karácsonyra rendeltem egy piros edenykeszletet és teljesen más árut kaptam. Kértem a cserét, de a fülük botját sem mozdították. Néhány nap múlva ismét kértem, hogy küldjék a megrendelt árut, de arra sem válaszoltak. Jó cserben hagyták itt az ünnepekre. Máshol kellett vásárolnom, ez a rossz áru itt maradt a nyakamon. Soha többet nem vásárolok ettől a cégtől.