Straus Austria
panaszok-Straus Austria  - Logo

Straus Austria

Panaszok
19
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.09.15 20:44
2022 aug.17-én vettem egy indukciós főzőlapot . A csomagban mellékelt elállási tájékoztatót kitöltve a Packeta.sk szlovák csomagszállító cég az adott szlovák címre el vitte volna afőzőlapot, ha az adott címen lett volna átvevő . Szept másodikán a Packeta Zsolnai telephelyéről ezt telefonon jelezték, és hogy vissza hozzák a csomagot / még nem érkezett meg/ Közben irtam a Straus Austria ügyfélszolgálatának , akik változatlanul a hamis címet adták , telefonszámot pedig olyant, ami mindig kicseng, de senki nem veszi fel . Mit lehet ilyenkor tenni ??!! Ma már ilyen szélhámosság is megengedett ?! 23280 +5860 Ft ??

  2022.09.07 15:13
Jó napot! A Strauss Austria atol,a 141937 rendelés alapján küldött benzines lancfuresz Nem működik. Nem lehet beuzemelni.A csomagolás érdekes, a lancfuresz a dobozon kívül van.Kraft de Kker Germani márka. Elfogadom a készlet hiány miatt,más márkájú lancfureszt. Kérem, küldjenek futárt a hibás termékért. Helyette kérek küldeni egy másik, feltehetően működő lancfureszt eredeti csomagolasban. Amennyiben nem oldható meg a csere,kérem vissza a kifizetett összeget postai úton. A rendelest augusztus 15-én adtam fel,sajnos használhatatlan terméket kaptam. Írtam pár emailt,de válasz nem érkezett. Annak reményében,hogy panaszom megoldást eredményez,előre is Köszönöm. Mellékelve küldöm a kapott termék fotóját , elgondolkodva, helyes e,hogy a fűrész a dobozon kívül van?

  2022.09.01 11:03
A 141937 számú rendelés szerint, a SZÁMLÁN IS, amit önök küldtek,FLINKE benzines láncfűrész szerepel. Helyette,egy összeszerelt, KRAFT DEKKER Germany láncfűrészt hozott a futár. Annak reményében,hogy tudjuk használni,ki próbáltuk,de nem működik.Kérem,haladéktalanul küldjenek a rendelés és számla szerinti terméket(Flinke benzinmotoros láncfűrészt), cserébe a nem működő,más nevü termékért. Azért rendeltem és fizettem a terméket,mert szükségem van rá. Nem szeretném,ha a 2 heten beluli bejelentésre hivatkoznának,mivel, augusztus 28 óta 2 emailt is küldtem az önök által megadott Email címre,csak éppen nem válaszoltak rá..Telefonáltam volna a megadott telefonszámra is,de hiába. Kérem a megrendelt,kifizetett és számlán szereplő terméket,eredeti csomagolásban..Cserében az ide küldött termékért. A rendelés aug.15.én volt. Ideje lenne már meg is kapni. Bosszantó !!!!! SŰRGŐS Köszönöm

  2022.08.16 15:43
Láncfűrészt rendeltem. Rossz terméket küldtek, azt is 2 hét alatt, holitt Ászf szerint pár napon belül kellene a megrebdelést megerősíteni. Más márkát, más terméket küldtek, persze csak a kicsomagolás során derül ki.. Rövidebb vágólappal van, mint hirdetik. Reklamációra nem reagálnak, immár 3 hete. Telefonszámuk, címük nincs feltüntetve, emailre nem reagálnak. Elálltam az ügylettől, erre sem reagálnak több, mint 2 hete..

  2022.07.21 11:05
A Chempion 8500w generátor nem képes elbirni 1hűtőt 1 vízmelegítőt,mikrót.De mikor rendeltem ezek nem voltak benne,csak hogy áramfejlesztő, akkor minek?Átverés az egész csak vegyék.A pénzt miért nem adják vissza?Ezzel nem megyek semmire.Hova fordulhatok a panasszal?Van aki védi a vásárlót? Úgy adják el hogy kisincs próbálva,csont száraz volt a tankja,kérem vissza a pénzt!