Starbucks
panaszok-Starbucks - Logo

Starbucks

Panaszok
20
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2019.05.07 22:47
Budaörsi Auchan Starbucks-ban jártam. Kutyával voltam és mivel ő nem jöhet be kint kellett várnia rám. Kértem egy Tropical Mango-s Fruit Tea-t. Miközben készítették valaki kintről nyitotta az ajtót óvatlanul és a kutyám beszökött. Megpróbáltam megfogni gyorsan, de közben a rendelésem is kész lett így kapkodtam. Megfogtam a kutyát és közben mentem az italért. Láttam, hogy nem tetszett a hölgynek a kutyás jelenet, de már nem tudtam vele mit kezdeni. Mikor nyúltam érte egy pasas túl közel állt hozzám és a kutyám vakkantott rá egyet. A pultos hölgy megijedt és miközben adta volna oda leejtette. Minden tiszta smötyi volt. Kérdeztem, hogy segítsek-e feltakarítani, de közben a kutyám fékeztem, hogy ne nyalja fel. Mondták, hogy nem kell. Vártam, hogy na akkor most kapok újat vagy mi lesz, de nem szóltak semmit. Megkérdeztem és azt mondták nem, vennem kell még egyet. Nem érzem jogosnak, mert nem én ejtettem le, a kutya ösztönei meg szintén senki hibája és ilyen balszerencse naponta előfordulhat. Ha nem egy kutya ugatás, akkor egy figyelmetlen kézmozdulat és 1400ft-ről beszélünk.

Starbucks Márkáról

A Starbucks cég egy nemzetközi kávéházlánc, amelynek központja az amerikai Washington állam legnépesebb városában, Seattle-ben található. Alapítása után gyorsan elkezdett terjeszkedni. Az 1990-es években minden munkanapon új üzletet nyitott, és ez az ütem egészen 2000-ig tartott. A világ legnagyobb kávéházláncát üzemeltető cég ma 50 országban van jelen, több mint 16858 kávézójával, melyből 11000 az Egyesült Államokban, 1000-nél is több Kanadában található. Magyarországon 2010 júniusában nyitotta meg első kávézóját a Starbucks a budapesti Westend City Center Bevásárlóközpontban, majd ezt követték még ugyanaz év decemberében a budai Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központban és a pesti Erzsébet körút és Király utca sarkán nyílt kávéházak. A Starbucks üzleteiben kávé különlegességek, hideg- és melegszendvicseket, szemes kávét, salátákat, paninit, péksüteményeket, bögréket és termoszokat kínál. A Panaszok.com segítségével a Starbucks felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.