Starbucks
panaszok-Starbucks - Logo

Starbucks

Panaszok
20
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.11.24 16:40
Kedves Starbucks csapata! A mai napon rendeltem egy frappuccinot a Westendben levő Starbucksban, de sajnos keserű jégkását kaptam helyette, amit mellékeltem is kép formájában. Tudom, hogy jegeskávét kértem, de ez nem az volt, illetve az íze is nagyon rossz volt. Szeretném megkérni a csapatot, hogy több ilyen ne legyen, illetve kiengesztelésül valami ajándékot is, mert nagyon rosszul esett, hogy ilyen kiszolgálást és kávét kaptam. Üdvözlettel: V. Anna

Starbucks Márkáról

A Starbucks cég egy nemzetközi kávéházlánc, amelynek központja az amerikai Washington állam legnépesebb városában, Seattle-ben található. Alapítása után gyorsan elkezdett terjeszkedni. Az 1990-es években minden munkanapon új üzletet nyitott, és ez az ütem egészen 2000-ig tartott. A világ legnagyobb kávéházláncát üzemeltető cég ma 50 országban van jelen, több mint 16858 kávézójával, melyből 11000 az Egyesült Államokban, 1000-nél is több Kanadában található. Magyarországon 2010 júniusában nyitotta meg első kávézóját a Starbucks a budapesti Westend City Center Bevásárlóközpontban, majd ezt követték még ugyanaz év decemberében a budai Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központban és a pesti Erzsébet körút és Király utca sarkán nyílt kávéházak. A Starbucks üzleteiben kávé különlegességek, hideg- és melegszendvicseket, szemes kávét, salátákat, paninit, péksüteményeket, bögréket és termoszokat kínál. A Panaszok.com segítségével a Starbucks felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.