Spar
panaszok-Spar - Logo

Spar

Panaszok
34
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.06.18 12:34
Tegnap és mai a XI. kerület Rétköz utcai Spar üzletben (Eleven Centerben) Körmöt szerettem volna vásárolni. Tegnap egy nő, ma pedig egy férfi közölte, hogy 3 hete rossz a fűrészük, és nem tudja feldarabolni. Miközben mögöttük ott volt a tőke és a bárd. Felhívtam a figyelmüket, hogy talán a tőke és a bárd pontosan azért van ott, hogy feldarabolják a körmöt. Erre ma különösen minősíthetetlen hangnemben oktatott ki a férfi, hogy mit gondolok én, neki más dolga is van, és nem volt hajlandó kiszolgálni. Én megértem a munkaerő hiányt, de teljesen alkalmatlan, szakképzetlen és iskolázatlan embereket nem kellene alkalmazni. Kérem az eset kivizsgálását. Dr. M. József

  2021.06.14 10:04
Tisztelt Vezetőség ! 2021 05.20.- tol indult pontgyűjtési akciónak a feltételeit részemről teljesítettem, a 20 pontot össze gyűjtöttem de a hozzá való termékhez nem tudok hozzá jutni. Naponta felkeresem az üzletet és kérdésemre nemleges választ kapok, nem kaptunk egy darabot sem. A megvásárolandó termék JBL.Tune 510 BT fejhallgató fehér színben 8.990 Ft melyet a VIII. ker. Szigony utcai spár üzletükben szeretnék meg venni. Kérem segítségüket, hogy hozzá juthassak a termékhez.. Köszönöm szépen az intézkedésüket. Tisztelettel H. Andrásné

  2021.05.17 21:20
T. Panasziroda! A minap az törtènt velem a spar-ban, (nyugati aluljárò). Eleve a gyomrom felfordul, mire keresztül megyek az aluljáròn, mert 3-an pròbálnak letarhálni... Szòval megvolt az alap hangulat. Ezek után már a boltban, meg törtènik az első vidám dolog aznap: találtam akciòs csirkemellet! 40% kedvezmèny volt rajta, hurrá szèp az èlet! Ezt a spar-ban egy sárga matricával sikerül megoldani. Az önkiszolgálò kasszánál lecsipogtattam, de az eredeti árat ütötte be a gèp. Szòltam a hölgynek, hogy hiba a matrixban. Nèmi megèrtèsre ès egy csipetnyi segitsègre számitottam... Nem is tèvedhettem volna nagyobbat. Olyan alázást kaptam az arcomba, hogy nem lehetek ennyire ostoba, hogy mèg ezt se tudom, hogy az eredeti vonalkòdot le kell ilyenkor takarni. Ezek után hozzávetőleg negyed òrába telt mìg sikerült rendezni ezt roppant bonyolult szitut. Srácok... Na nemá

  2021.04.25 09:40
Üdvözletem vásárolni szerettem volna a békéscsabai áruházban a vezető arra kötelezett, hogy Spár által használt bevásárlókosarat használjak én már nagyon régen vettem egy hasonló bevásárlókosarat és azt szerettem volna használni mivel nem szeretném az olyan kosarat használni amit nem biztos, hogy fertőtlenítettek kérdésem milyen jogszabály írja ezt elő. Kérem válaszoljanak milyen jogszabályra hivatkozva teheti ezt meg egy kereskedelmi egység.

  2021.04.21 15:01
Minden masodik nap megyek vasarolni a shopmark Sparba kb 2kg csontos vagy csontnelkuli karajt szoktam vasarolni. Sajnos 2 hetente egyszer mindig romlott a hus es ki kell dobnom. Meg soha nem vittem vissza mert ugy voltam vele semmit nem fogok elerni vele mert majd megmagyarazzak hogy nincs igazam. De elegge unalmas mar hogy minden masodik heten ki kell dobnom a hust es azert imadkoznom hogy ne legyen romlott.

Spar Márkáról

A SPAR egy hollandiai székhelyű nemzetközi élelmiszer-üzletlánc, amely Európában, Ausztráliában, Afrikában és Ázsiában, ezen földrészek 45 országában, köztük Magyarországon is, mintegy 12 300 üzletet üzemeltet. Ezzel az értékkel a világ legnagyobb élelmiszer-kereskedő láncainak sorába tartozik. Az anyavállalat székhelye Amszterdamban, a magyarországi leányvállalat székhelye Bicskén található. A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. működését az 1990-ben alapított ASPIAG (Austria SPAR International AG) vezényli, a vállalat több mint 13 ezer alkalmazottat foglalkoztat, összes eladóterének nagysága pedig megközelíti a 400 ezer négyzetmétert. A SPAR üzletlánc birtokolja a kiskereskedelmi piac 11 százalékát Magyarországon. 2018 elején 377 saját üzemeltetésű áruházzal rendelkezett a SPAR, míg a franchise programjában 142 áruház vett részt. 

Amennyiben Önnek bármilyen észrevétele vagy panasza van a cég által forgalmazott termékekkel kapcsolatosan, vagy reklamál de eddig hiába, keresse a panaszok.com felületeit. Írjon hozzászólást, kommenteljen, ossza meg tapasztalatait, vagy éppen kérjen segítséget vitás ügye rendezéséhez. A panaszok.com ezekre is felületet kínál.