Spar
panaszok-Spar - Logo

Spar

Panaszok
54
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.05.23 17:40
A mai napon megtudhattam, hogy a vevő hibája, hogy hosszú a sor a pénztárnál a debreceni Interspar dolgozói szerint. Sajnos abba a kellemetlen helyzetbe kerültem, amit a “kedves” pénztáros hölgy és egy másik pénztáros megnyílvánulásaival (amiket nem részleteznék) csak még kellemetlenebbé tett, hogy nem volt elég fedezet a kártyámon az áru kifizetéséhez. Párom 5 percen belül ott lett volna, hogy fizessen helyettem, de ezt nem fogadták el. Sőt megkaptam, hogy az én hibám az egész és mennyi vásárló vár nem a pénztárossal kellene veszekednem (nem veszekedtem vele, de azt kifejeztem, hogy kicsit érthetetlen számomra, hogy pár perc miért nem fért volna bele, hogy a párom fizessen, amikor kb. ugyanennyi idő volt kiütni a beütött árukat a gépből..). Kívánom, hogy a két kedves pénztárost is alázzák meg hasonlóan ebben a csodálatos áruházban (ami amúgy is gyors kasszásairól ismert..). Egy kedves hölgy odajött hozzám, hogy rengeteg panaszt nyújtott be a pénztáros ellen és, hogy minden vevővel ilyen. Nem értem, hogy miért nem lehet egy kis emberségességet tanúsítani bármelyik vevővel vagy akár esetemben nem kivételezést kértem hanem pár perc megértést (jelzem, hogy a sorban senki sem elégedetlenkedett, hogy talán PÁR perccel többet kell várakoznia). Nálam leszerepelt a Spar üzletlánc, soha többet nem vásárolok egyik üzletükben sem.

  2022.05.07 18:48
A Dunaharaszti Sparban vásároltam 2 db. 40 dkg-os csabai paraszt kolbászt. A kolbásznak erős kömény íze, valami általam nem ismert fűszer, valamint savanykás íze van. Vissza vihetem annak ellenére hogy néhány dkg-ot el fogyasztottam belőle? Az általam ismert paraszt kolbászok nem ilyenek Mivel nyolcvan éves vagyok van tapasztalatom. Ny. András

  2022.05.05 17:57
Üdvözletem! Nem kapunk szórólapot, vagy ha van, nincs benne akciós kupon... Köszönöm. Mellékesen elégedett vagyok az üzletek dolgozóival, a kiszolgálás minőségével. A húsárú friss, nagyon szeretjük! Köszönjük! A hűtött termékek elhelyezésén, ár cimkézésén javítanék, mert ez itt gyalázatos. Főleg a Fekete Péter téri üzletben átlálhatatlan, mi mennyibe kerül!

  2022.04.26 11:50
Ma 2022.04.26 án Romlot büdös bacon szalonát sikerült vásárolnom és ez már többször is előfordult hogy Romlot felvágottat büdös húst adnak ki a pultnál.A pesterzsébeti Spár rol van szó

  2022.04.25 17:53
Üveg darabokat találtam a Spar saját márkás csemege uborkába. A lejárati dátuma -04.09.2024- 22 091 ez a szám van a csemege uborka tetőn. Fényképet is készítettem róla. Azért írok, mert biztos nem csak ebben az üvegben lehetnek üveg darabok, és roppant veszélyes . Maradok tisztelettel: M. Annamária

Spar Márkáról

A SPAR egy hollandiai székhelyű nemzetközi élelmiszer-üzletlánc, amely Európában, Ausztráliában, Afrikában és Ázsiában, ezen földrészek 45 országában, köztük Magyarországon is, mintegy 12 300 üzletet üzemeltet. Ezzel az értékkel a világ legnagyobb élelmiszer-kereskedő láncainak sorába tartozik. Az anyavállalat székhelye Amszterdamban, a magyarországi leányvállalat székhelye Bicskén található. A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. működését az 1990-ben alapított ASPIAG (Austria SPAR International AG) vezényli, a vállalat több mint 13 ezer alkalmazottat foglalkoztat, összes eladóterének nagysága pedig megközelíti a 400 ezer négyzetmétert. A SPAR üzletlánc birtokolja a kiskereskedelmi piac 11 százalékát Magyarországon. 2018 elején 377 saját üzemeltetésű áruházzal rendelkezett a SPAR, míg a franchise programjában 142 áruház vett részt. 

Amennyiben Önnek bármilyen észrevétele vagy panasza van a cég által forgalmazott termékekkel kapcsolatosan, vagy reklamál de eddig hiába, keresse a panaszok.com felületeit. Írjon hozzászólást, kommenteljen, ossza meg tapasztalatait, vagy éppen kérjen segítséget vitás ügye rendezéséhez. A panaszok.com ezekre is felületet kínál.