Spar
panaszok-Spar - Logo

Spar

Panaszok
40
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.11.24 18:14
Ez a hét volt az, amikor döntöttem, minimalizálom a sparba a vásárlásaim számát, pedig sok pénzt hagyott ott a család heti rendszerességgel. Vettem múlt hét penteken egy kerek sparos trappista sajtot. Az állaga, íze borzalmas, talán még a pizzafeltétnél is rosszabb...így kidobhatom, mert ehetetlenül pocsék...Ma szintén, vettünk csirkemellett, de olyan nagy csirkemellek voltak, mint valami lestrapált tyúké, egy db durvan foltos véres volt, és nem puhult meg, mintha öreg lenne, vagy mű lenne, vagy pulyka...ehetetlen, így kuka..., egy jégsaláta, ami szintén fóliaba csomagolva szétrohadva belül is, készítettem fotót is róla, ez is kuka. 5- 6 ezer ft csak a héten, és ez a Kisbéri spárban történt.

  2021.11.20 00:01
2021. november 19-én az egyik pécsi Sparban vásároltam. Gyakran járok oda, mert nem zsúfolt és nagyon kedvesek. Vettem 6-os csomagolású Nestea teát és a pénztáros nem húzta le rá a kupont. Sem a dobozos kivire. Itthon jutott eszembe, hogy azért nem számolta a teát a 20%-os matricával, mert a matricán ez áll: csak bontatlan gyűjtőcsomagolásra. A boltban pedig az összes tea és üdítőital ki volt vágva illetve szanaszét volt szakítva, hogy még véletlenül se sikerüljön épségben elvinni a pultig. Vagyis a fő ok: ne kapjunk rá kedvezményt. Szabad ilyet csinálni?! Megtehetik a vásárlókkal? Köszönöm, ha elolvassák panaszomat. K. Antalné

  2021.10.27 18:37
Székesfehérvár 264 üzlet 2021.09.24. panaszomra 1 hónap után sem történt változás! Ma ismét beszéltem egy vezetővel és ismét rákérdeztem a Nesle szénsavas ásványvíz (kék kupakos) volt olyan kedves és megnézte hogy mért nincs, a válasz, mert az üzlet nem rendelhet... Mért is... A Rózsaszín kupakos hegyekbe áll, ebből még csak egy-egy 6os zsugor jön ROLkocsin. Ezek után a kérdésem aki beállított a rendelhetőséget 1 az 1 6os zsugor állított be A saját márkás Spar szeletelt kenyérből is csak egy-egy féle és abból is csak néhány csomag. Kérem vizsgálják meg a rendelési listáját az üzletnek Köszönettel állandó vásárló

  2021.10.05 14:18
Több alkalommal vasarolok a Sparban hetente, hetvegeken. Megpentek delutan 17-18 ora között is egy penztar müködik. Szombaton is egy kassza müködött. Sorallas van es hosszu sor. 6 penztar üresen tatong. A bankkartyas-nal egy kassza mar hetek ota nem müködik. Kosar es egy cserepes virag all rajta ! 3 müködik.... Ma 2021 oktober 5.-en megint mentem volna vasarolni. Ismet egy kassza müködött. A reklamaciomra ketten is kioktattak, hogy fenykepezni nem lehet , mert börtön jar erte. Igy foto nincs. Ketten alltak a bankos lehetösegek mellett. Ök nem az üzlet erdekeit szolgaljak. Helyszin Bp. XVII kerület Pesti ut Ferihegyi ut elagazas. De beszelgetö alkalmazottakat sürün latni az üzletterben. Minösithetetlenül reagaltak es a ma is egy kassza müködeset sem ismertek el, pedig egy müködött. Tehat kettöig sem sikerül szamolni a hölgynek. nevet nem tudom sajnos, nem volt keszseges es a fiatalember sem, akin semmifele hivatalos ruha nem volt. Üdvözlettel es kerem ertsek ebböl az Önök iranyaba levö joindulatot, Az üzlet erdeke az lenne, hogy sok megelegedett vevö !

  2021.09.23 12:07
Székesfehérvár 264 üzlet Néhány hónapja vezetőváltás történt az üzletbe a mi azzal járt, hogy a jól megszokott áruk eltünése és mennyiségével járt! Panasszal fordultam a vezetőhöz, de elfogadható választ nem kaptam szinte lerázott és tagadta a feltevést! Pl. Ásvány vízből(kartonos) minimális mennyiség v. szendvics kenyér 500g Spár termék nem is kapható. Kérem vizsgálatát az áruk mennyiségének!! Köszönettel Gyakori vásárló

Spar Márkáról

A SPAR egy hollandiai székhelyű nemzetközi élelmiszer-üzletlánc, amely Európában, Ausztráliában, Afrikában és Ázsiában, ezen földrészek 45 országában, köztük Magyarországon is, mintegy 12 300 üzletet üzemeltet. Ezzel az értékkel a világ legnagyobb élelmiszer-kereskedő láncainak sorába tartozik. Az anyavállalat székhelye Amszterdamban, a magyarországi leányvállalat székhelye Bicskén található. A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. működését az 1990-ben alapított ASPIAG (Austria SPAR International AG) vezényli, a vállalat több mint 13 ezer alkalmazottat foglalkoztat, összes eladóterének nagysága pedig megközelíti a 400 ezer négyzetmétert. A SPAR üzletlánc birtokolja a kiskereskedelmi piac 11 százalékát Magyarországon. 2018 elején 377 saját üzemeltetésű áruházzal rendelkezett a SPAR, míg a franchise programjában 142 áruház vett részt. 

Amennyiben Önnek bármilyen észrevétele vagy panasza van a cég által forgalmazott termékekkel kapcsolatosan, vagy reklamál de eddig hiába, keresse a panaszok.com felületeit. Írjon hozzászólást, kommenteljen, ossza meg tapasztalatait, vagy éppen kérjen segítséget vitás ügye rendezéséhez. A panaszok.com ezekre is felületet kínál.