Spar
panaszok-Spar - Logo

Spar

Panaszok
64
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.09.11 17:35
Tisztelt Ügyfélszolgálat! Szeretném, ha megmutatnák a 20%os kupon leirásában (csatolva), hogy melyik részből tudhatja meg az egyszerű vásárló, hogy a nem akciós 300 g-os kakaós croissantra (kép csatolva) nem használható fel a kedvezmény. A felvilágositást előre is köszönöm. Üdvözlettel: S. L. Anna

  2022.08.06 10:51
Tisztelt Spar! Sajnálattal vettem észre, hogy semmilyen terméket nem lehet kapni amit ár stop alá tett a kormány akciós termékek meg nincsenek. A kiszolgálás meg gyér, hanyag. A Penci Spárról beszélek. És ne mondják , hogy nincs igy mert ha be megyek Vácra ott kapható minden, Kérem önöket, hogy tegyék meg a lépéseket a vásárlok érdekében. köszönöm egy penci lakos.

  2022.07.30 10:49
Tisztelt Címzett! A spar 300 gr-os diós tekercsben volt egy darab dióhéj, ami felsértette a fogszabályzómat. Jelenleg ez nagyon kellemetlen számomra és csak fájdalomcsillapítóval tudom elviselni a fájdalmat. Nagyon csalódott vagyok. Kérném a válaszukat, hogy ez hogyan fordulhatott elő. Köszönöm. Tisztelettel: P. Katalin

  2022.07.29 15:18
Tisztelt Cég! Bükki Parasztkenyeret /Ceres sütő/ vásároltam boltjukban. Lesújtó minőségű, közel az ehetetlen szinthez ! Hazai termék Győrből , ilyen rosszat közelebb is találni ! Tisztelettel: B. Gábor 

  2022.07.14 22:19
Az Alleeban vásároltam csirke farhátot,ami nem volt sem far sem hát, a hátsó "bibircsóknak" megkegyelmeztek, és ezzel csapták be a vásárlókat. Ez egy néhai egész csirke csontváza volt,amiről minden ehetőt szorgos magyar kezek, vagy gépek minden ehetőt eltávolítottak. Undorodtam tőle és az egészet kidobtam.További ötletem:csontos karaj hús nélkül.Üdvözlettel, Sz. A.

Spar Márkáról

A SPAR egy hollandiai székhelyű nemzetközi élelmiszer-üzletlánc, amely Európában, Ausztráliában, Afrikában és Ázsiában, ezen földrészek 45 országában, köztük Magyarországon is, mintegy 12 300 üzletet üzemeltet. Ezzel az értékkel a világ legnagyobb élelmiszer-kereskedő láncainak sorába tartozik. Az anyavállalat székhelye Amszterdamban, a magyarországi leányvállalat székhelye Bicskén található. A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. működését az 1990-ben alapított ASPIAG (Austria SPAR International AG) vezényli, a vállalat több mint 13 ezer alkalmazottat foglalkoztat, összes eladóterének nagysága pedig megközelíti a 400 ezer négyzetmétert. A SPAR üzletlánc birtokolja a kiskereskedelmi piac 11 százalékát Magyarországon. 2018 elején 377 saját üzemeltetésű áruházzal rendelkezett a SPAR, míg a franchise programjában 142 áruház vett részt. 

Amennyiben Önnek bármilyen észrevétele vagy panasza van a cég által forgalmazott termékekkel kapcsolatosan, vagy reklamál de eddig hiába, keresse a panaszok.com felületeit. Írjon hozzászólást, kommenteljen, ossza meg tapasztalatait, vagy éppen kérjen segítséget vitás ügye rendezéséhez. A panaszok.com ezekre is felületet kínál.