S.O.S Jogsi
panaszok-S.O.S  Jogsi - Logo

S.O.S Jogsi

Panaszok
0
Köszönet
0
Elégedettség
0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat

S.O.S Jogsi Márkáról

Az SOS jogsi autósiskola volánjánál gyorsabban szerezhető meg a jogosítvány és nem kell felárat fizetnie. Az első jogosítvány megszerzése mindenki életében mérföldkőnek számít. Kicsit olyan ez mint egy érettségi vizsgára való felkészülés: tanulás, gyakorlás, izgulás – de ezen mindenki átesik egyszer! Vezetni megtanulni nem könnyű, de az biztos, hogy az autósiskolában megszerzett tudás egy életre szól, ugyanakkor egy életen át fejleszthető. A forgalomban való részvétel három alappillére: a KRESZ-szabályok ismerete, a jármű magabiztos kezelése és, a közlekedésben való felelősségtudat kialakulása. Zuglói központtal működő autósiskola abban szeretne segítséget nyújtani, hogy e három alapkövetelményt kellemes körülmények között, türelmes oktatókkal, lehetőleg stresszmentesen tudja elsajátítani. Komoly szakmai múlttal rendelkező oktatógárdájuk mindent megtesz a színvonalas és korrekt szolgáltatásért, illetve azért, hogy minden vizsgája elsőre sikeres legyen.


A Panaszok.com segítségével a S.O.S Jogsi felveheti önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat a megoldatlan problémájára vagy sérelmére, amit egy szolgáltatás során tapasztalhatott. Célunk, hogy elégedett vásárlókat generáljunk és javítsunk a cég minőségén. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatás nem nyerte el az Ön személyes tetszését. Esetleg a személyzet nem volt elég ügyfélközpontú, lassú volt a kiszolgálás és ön próbált panaszt tenni, de hiába. Nos itt a megoldás! A Panaszok.com minden panaszkodni vágyó fogyasztónak lehetőséget ad és segít, hogy az elhallgatott problémáinak hangot adjon és javaslatot tegyen a cég minőségének javítása érdekében.