Sony
panaszok-Sony - Logo

Sony

Panaszok
4
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.03.17 17:22
Kedves Panaszok csapata! Van egy Sony márkájú okos tv-m, ami egyik napról a másikra nem kapcsolódik a Wifihez. A többi tárgy a lakásban (telefon, laptop) hiba nélkül csatlakoznak a Wifihez. A modemet már többször újra indítottam, és a TV-n is többször megpróbáltam csatlakozni, mindezt sikertelenül. Most már ott tartunk, hogy a csatolt képem alapján már nem is látszik a böngésző, youtube stb.. ikonja. Szíves segítségüket szeretném kérni, hogy mi lehet a baj forrása. Köszönöm szépen!

  2019.04.26 15:46
Ki van jelentve hogy vízálló a telefon, viszont amikor víz került bele, mert egy gomb nem zárt rendesen szóltak, hogy ez garanciamegvonással jár és nekem kell kifizetni a kárt, hogyha meg szeretném javítani.

  2019.04.26 10:55
Majdnem 1 millió forintos új lézer projektor 3 nap után meghalt. Rögtön bejelentettük, de 1 hét után még mindig nincs elszállítva és kicserélve.

Sony Márkáról

A Sony Corporation tokiói székhelyű multinacionális vállalat, a világ egyik legnagyobb elektronikai, informatikai és szórakoztatóipari cég. Éves bevétele a 2010. március 31-én véget érő pénzügyi évben elérte a 77,2 milliárd dollárt. A Sony Corporation a Sony Group vezető vállalata. A Sonyt 1946-ban, Tokióban alapította két férfi. Masaru Ibuka mérnök és Akio Morita fizikus 190 000 jent fektetett be egy elektromos berendezéseket javító vállalat elindítására 20 alkalmazottal; a javítás mellett saját termékeket is próbáltak építeni. A sikertörténet 1954-ben indult útjára, amikor a Tokyo Tsushin Kogyo K.K., vagy Tokyo Telecommunications Engineering Corporation, ahogy a vállalatot hívták, engedélyt kapott tranzisztorok gyártására. A tranzisztort Amerikában találták fel, de rádiókban akkor még nem alkalmazták, azok elektroncsöves készülékek voltak. 1954 májusában a Sony piacra dobta Japán első tranzisztorát, a következő évben pedig az első teljesen tranzisztoros rádiót. A zenei, a képi és az interaktív szórakoztatás, valamint az online szolgáltatások világában is jelen lévő Sony napjainkra a világ egyik vezető elektronikai és szórakoztatóipari vállalatává vált.

Amennyiben Önnek bármilyen panasza van a cég termékeivel vagy szolgáltatásaival kapcsolatosan, vagy valamilyen problémát észlelt, esetleg vállalja véleményét a Sony-val kapcsolatosan, akkor keresse a panaszok.com-ot és ossza meg véleményét másokkal.