ShipGratis.hu
panaszok-ShipGratis.hu - Logo

ShipGratis.hu

Panaszok
167
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.05.05 12:23
A mai napon megkaptam a fenti számú rendelést, vagyis nem azt az árut amit rendeltem, más színösszeállítású szandált! Sajnálom, hogy egy hónap várakozás után rossz terméket küldenek, a több mint 7000 ft os termék összenyomva doboz nélkül egyfekete zacskóba gyömöszölve a kapura akasztva kaptam meg! A csomagot bontatlanul az eredetifekete zacskóban küldöm vissza! Ez nekem nem megfelelő, visszaküldöm és kérem a kifizetett összeg visszautalását a bankszámlámra! Nem kívánom levásárolni, a pénzt kérem! B. Teréz

  2021.02.18 10:29

Tisztelt Ügyintéző! A megvásárolt termék nem az elvárt minőségnek megfelelő. A kapott termékhez küldött festék mennyiség nem elegendő a kép elkészítéséhez. A vászon feszítés nélkül nem használható. Kérném a termék visszaszállítását és a vételár visszafizetését. Nem értem amin 300 karaktert, de legyen.

Üdvözlettel: R. Zsolt


  2021.02.16 10:15
T.Cím! Sziveskedjen vissza utalni a pénzem! Szégyeljék magukat! Nekem ne küldözgessenek semmilyen reklámot! Nem lehet megbízni magukban! Több mint 1 hónapja utaltam 1.280ft,egy szék huzatra ami a mai napig nem jött meg!!! Látom elég sok panasz van Önökre! Várom a pénzem! Remélem nem engedik magukat sokáig működni!!!!