ShipGratis.hu
panaszok-ShipGratis.hu - Logo

ShipGratis.hu

Panaszok
167
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.09.09 11:54
Üdv.A rendelésem töredékét kaptam még csak meg.Ami 4tétel -ből állt..És mind a máig napig a férfi cipőket nem kaptam meg .Lett rendelve egy fekete citromsárga 39-es méretben .És egy pár fekete piros színű 42-es méretű.TELEFONON VEGYÉK MÁR FEL VELEM A KAPCSOLATOT EZ ÜGYBEN!Mert hiába ütöm be a rendelési kódot nem ad ki rá semmit. Minél előbb választ szeretnék kapni és utána járnának ez ügyben .

  2020.06.17 14:36

2020. április 8-án leadott rendelésemre az összeg átutalása után 2 figyelmeztető üzenetet is kaptam, hogy rendezzem tartozásomat. Második elektronikus válaszomra visszaírtak, hogy a rendelést április 21-én vették fel, kiszállítási intervallumnak május 1- június 20-i időt adtak meg. Többször próbáltam telefonon elérni a honlapon szereplő telefonszámot, de folyton foglaltat jelez, bármilyen időszakban próbálkozom. 3 hónapja várok a megrendelésemre.