ShipGratis.hu
panaszok-ShipGratis.hu - Logo

ShipGratis.hu

Panaszok
167
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.12.13 17:08
Hónapok óta várjuk hogy vissza fizessék a terméket amit vissza küldtem mert rossz volt a méret. 14.000.-ról beszélünk. Fogyasztó védelem feljelentés ez a legjobb megoldás máskülönben nem fogja vissza kapni senki a pénzét. Csalók nem szégyenlitek magatokat. Abban biztosak lehettek hogy senkinek se fogom javasolni hogy tőletek rendeljen bármit is... Hivogatlak benneteket feleslegesen egy értelmes vasút nem tudtok adni. Ahány emberrel beszélek mind mást mond. Azt hiszitek hogy ott dolgoztok akkor az ember nem tud veletek szembe szállni mert nincs elég bizonyiték. Dehogy nincs

  2021.02.21 05:23
Majdnem 1 éve rendeltem tőlük nadrágot, amit a mai napig nem kaptam meg. Levelekre nem reagálnak pénzt vissza nem küldik. Elfelejtik reklámozni, hogy Wish-es ×××× árulnak. Sajnos ez csak később derült ki. Semmi reakció. A mai napig átvágnak embereket. Hiába írok nekik azóta semmire nem reagálnak. Ha nem megfelelő a rendelés akkor pedig saját költségen kell visszaküldeni persze abból sem térítenek semmit. Egy nagy átvágás ez az oldal.

  2020.11.05 14:23
Engem is átvertek. Igaz csak 1500 forintos termékkel, de a maga tény, hogy lépre mentem.... Bosszantó! Lehetőleg senki ne vásároljon tőlük.! Telefon hívást fogadja egy nő, a háttérben egy gyerek sír, zajong, videkies kiejtés. Kérdezem melyik bolygóról jön az árú? Nem tud rá válaszolni. Csak annyit, hogy Belgiumból. Ha, ha, ha. Jó vicc. Mindenki vigyázzon magára!