Schwarzkopf
panaszok-Schwarzkopf - Logo

Schwarzkopf

Panaszok
9
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.05.22 17:53
A mai nap folyamán (2020.05.22) vásároltam LIVE COLOR XXL Hajszínező rózsaarany P123 hajszínezőt 2 dobozzal mert hosszabb hajam van. A leírásban megfelelően vittem a terméket a hajamra és a várt szín elmaradt... lényegében olyan mintha be se festettem volna a hajam... a festék szaga érződik a hajamon, de a szőke hajamon a színből semmi nem látszódik. Egy ilyen árkategóriába fekvő terméktől többet vártam volna. Csatolva küldöm a hajam színèt és a festés utánit. Szeretnék termèk ár visszatérítést!!

  2020.02.02 18:44
Tisztelt Ügyintéző! 2020.02.02 én befestettem a hajamat, egy BABY BLOND szőke festékkel ( Schwarzkopf # PURE COLOR) a festék a hajamat egyáltalán nem színezte szőkére!!! De ahol a hajam szőkébb volt ott befogta kékre:((( ( hajmosás???? egyáltalán nem kopik a kék:((( Szeretnék kártérítési igénnyel élni, mert egyébként a fogyasztó védelemhez fordulok. A termék egyáltalán nem teljesíti a dobozon és a promócióban ígért hajszínt!!!! Sőt sajnos mást gyakorol a szőke hajra!!!! Üdvözlettel: Fekete Józsefné

Schwarzkopf Márkáról

A Schwarzkopf kozmetikai üzletágban három kategóriában fejleszt ki új, innovatív termékeket: haj-, test- és szájápolás. A hajápolási termékek, márkák két csoportra bonthatóak. Vannak kiskereskedelemben kapható hajápolási termékek, és vannak szalon-exkluzív, professzionális termékek. A Schwarckopf többféle márkát hozott létre, hajszínezők, hajápolók és hajformázók alatt. Ezek a termékek kiskereskedelemben kaphatóak. A Schwarckopf professzionális termékekkel is rendelkezik. Hans Schwarzkopf vegyész 1898-ban nyitotta meg első, kis drogériáját Berlinben. Azóta a márka az egyik legerősebb lett a Henkel márkák között. A 112 éve tartó rendkívüli növekedésnek köszönhetően a márka a piacvezetők közé tartozik. Termékválasztéka nagyon széles, sok terméktípus megtalálható a hajfestés, hajápolás, hajformázás kategóriákon belül. A Schwarzkopf Professional termékeivel mintegy 100 országban van jelen. Magyarországon a Henkel Schwarzkopf Professional üzletágának több terméke kiváló piaci helyzetben van. Szaktanácsadói, illetve fodrász csapata rendszeresen tart előadásokat, bemutatókat az üzletág budapesti fodrász akadémiáján.

A Panaszok.com segítségével a Schwarzkopf felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.