Samsung
panaszok-Samsung  - Logo

Samsung

Panaszok
31
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.11.06 01:46
Nevezett okosórát vásároltam 2020. májusában 150.000 Ft-ért . Azt ígérték több napot bír majd az akkuja. A tapasztalataim viszont azt mutatták, hogy bekapcsolt GPS, pulzusmérés és mobilhálózat esetén 3 órán belül lemerült. Hiába kértem, sem a forgalmazó sem a gyártó nem vállalta a felelősséget.

  2020.09.06 11:08
a pécsi média markt-ban vásároltam hitelre egy samsung a 21s telefont 2020 júl,25-én,aug 06-án leadtam javításra mert lte 3g 2g automatikus hálózati módban nem lehetett hívni vele vagy csak sokadszorra,aug 28,-án visszakaptam de most még rosszabb most kiírja hogy nemelérhető a hálózat nincs regisztrálva,szept 2-án újból szrevízbe küldtem,júli 25-óta kb 10 napot volt a kezemben .kértem a készülék cserét,de a samsun g azt mondta hogy a média markt sara,a média markt pedig hogy csak a samsung cserélhet.kiakasztó hogy az ember vesz egy multi cégtől valamit,és hónapokig nem tudja használni,lehet hogy egy használt kereskedés rugalmasabban kezelte volna ezt a problémát,arról nem beszél e hogy dunaszekcsői vagyok pécstől kb 50 km,egy párszor már megtettem ezt az utat és még mindíg nincs telefonom

  2020.08.23 18:03
2020 Augusztus 2.-án vásároltunk egy Samsung UE55TU7002KXXH típusú készüléket. A boltban kipróbálásra került, annyiban, hogy be lehetett kapcsolni és látható volt, hogy működik az, Itthon üzembe helyeztük, és boldogan ültük körül, hogy sikerült egy jó minőségű, szép tévét vásárolnunk 149.999.-Ft-ért valamint a plusz garanciát is megvettük 17 ezer forintért. Bízván, hogy nem lesz rá szükség, hiszen az ördög nem alszik, ugye? Sajnos örömünk nem tartott tovább pár napnál, amikor is jelentkezett az első hiba. Telefonnal történő párosítás nem valósítható meg, csak kb 5-10 másodpercig, majd kéretlenül leválaszt magáról. Majd mikor úgy gondolja visszalép még akkor is ha már a telefonon is beállításra került, hogy ne csatlakozzon a tévére. Elég fura, de valóban ez történt egy kép nézegetés közben is, majd ledobott és más perc múlva visszaállt. A következő hiba, hogy nem lehett csatornát váltani a hozzá illő távirányítóval, pedig elős pillanatokban működött ez is. Gyakran tapasztaljuk azt is, hogy lefagy. Mivel lejárt az üzlet hatásköre a tévével kapcsolatban, javasolták, hogy keressük fel a márka szervízt, amit meg is tettünk. Telefonon többször beszéltünk de sajnos érdemben senki nem tudott segíteni. Mindig egy másik, újabb kollégához kapcsoltak, vagy pár nap múlva kaptunk visszahívást.Illetve történt távszerviz is,amivel sajnos nem Nem gondolnám, hogy a tévé javítást igényel, hiszen ha korábban jó volt majd egyszer csak rossz lett akkor valószínű cserélni kellene azt. Azért vettünk egy magasabb értékű tévét, hogy élvezhessük azt, és nem pedig azért mert telefonálni szeretnék folymaatosan valakivel aki szintén nem foglalkozik velem és problémámmal. Valószínű, hogy annak nem is gond, de nekem egy fizetésből élő családanyának igen nehezen összekuporgatott pénzből vásárolt tévé komoly gondot okoz, hogy élvezhetetlen, illetve körülményes a használata. Nagyon kellemetlen, hogy panaszomat senki nem vizsgálja ki, érdemben nem kapok semmiféle választ, megoldást a problémámra. A hetek csak telnek, és félő, hogy bármi olyan megoldás fog születni ami rám nézve anyagilag megterhető.Bár az elmúlt időszakban lefolytatott telefonbeszélgetések is megemeleik az átlagos telefonszámlámat. És így szeptember , az iskola kezdés előtti időszakban nekem ez is gondot okoz. Kérem, szíveskedjenek problémámat kivizsgálni és mihamarabb megoldani, válaszukat várva, maradok tisztelettel

  2020.04.11 07:43
Tisztelt Samsung! Vettem egy Samsung galaxy a70 mobiltelefont és már nagyon vártam az android 10 frissítést abban a reményben hogy kapni fogok egy edge panelt is de ez nem jött! Van rá esély hogy meg fogom kapni erre a készülékre? Vagy hanyagoljam ezt a márkát? Mert ennyi pénzért már sokkal jobb telefont lehet venni más gyártóktól! Jelzem sokak ezt mondják hogy itt csak a "Samsung" nevet kell megfizetni! Sajnos ez kezd bebizonyosodni számomra is! Köszönöm!

  2020.04.09 21:10
Sajnos baleset érte Samsung A70-es telefonom. A szervizbe leadás ok kijelző és keret csere..Bevittem leadni az Aradi utcai szervizbe ahol elfelejtettek tájékoztatni arról akár két hónap is lehet a várakozási idő a mostani helyzet miatt. Az online ügyfélszolgálatnak írt kérdésemre pedig ami a nyitvatartásról szólt számszerűleg leírva hogy mit találtam a honlapon közölték igen a ki írás szerint vannak nyitva. Ehhez képest 15:30-kor már zárva voltak. Két napot vártam feleslegesen úgy, hogy vannak idős ismerőseim akik számítanak rám és nem tudnak elérni. Ma pedig 6000FT került hogy eljussak a szervizbe és elhozzam akár kész van akár nincsen mivel rengeteg a munkám hogy esetleg talán szombaton tudjak valamit intézni de valószínű nem fog sikerülni. Az ünnepek miatt pedig nem tudok semmit intézni, pedig lett volna két napom rá mert szabadságon vagyok, hogy kiderítsem új telefont vegyek vagy elég a javítás.. A telefon pedig most fontosabb mint általában. És most se telefon se semmi, ami ebben a problémás időben megengedhetetlen mert el tudtam volna intézni. És ez az eljárás most nagyon inkorrekt.

Samsung Márkáról

A Samsung Group, röviden Samsung a legnagyobb dél-koreai óriás ipari konglomerátum. A Samsung egy okos telefonokat, táblagépeket, televíziókat és okos órákat gyártó cég. A cég nevének jelentése „három csillag”, a hármas szám a hatalmasság, a nagyság képviselője, míg a csillagok a végtelenséget szimbolizálják. A Samsung kis kereskedelmi cégként indult, negyven alkalmazottal, Su-dongban. A kezdetekben először szárított halakkal, helyben termesztett élelmiszerekkel és tésztával foglalkozott. Az 1960-as évek végén a Samsung Group belépett az elektronikai iparba. Első terméke a cégnek egy fekete-fehér televízió volt. Ma már több mint 344.000 alkalmazottuk van. 


A panaszok.com segítségével a Samsung felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség!  Keressen minket, kommenteljen, panaszkodjon nekünk!