Samsung
panaszok-Samsung  - Logo

Samsung

Panaszok
36
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.07.12 10:51
Szombaton vett telefon. Ma van 2 napja hogy nálam van. Alig használtam és 6 órát se bír az aksi!!! Majdnem 500.000 ft telefon. Reklámban sokáig bíró aksit ígértek.Havi.16.000 részletért ez nem érte meg nekem. Becsaptak. Hozzá teszem esélyem sincs cserére, bent a boltban mondták. 2 nap után vigyem szervizbe. Ez vicc. Az biztos ez volt az utolsó samsung telefonom .

  2021.03.04 21:29
Szóval azt mondták nincs gond a tv vel pedig sárga a kép ennyi a segítségük nem is akarnak. Amúgy meg marha drágák a tv nyamvadt 8k tv is minek mikor nem is lehet kihasználni ráadásul nagyon drágák így is hamar elromlanak hiába a garancia. Sajnos csalódtam amúgy a Samsung-ban de nem csak a sárga kép miatt. Nagy cég és úgy lerázzák az embert utána meg az emberre fogják hogy ők rontották el a készüléket meg az egymásra mutogatás megy.

  2021.03.02 21:37
Nagyon elegem van, hogy a seria 6 tv sárga a hdr+ a felbontás sem az igazi de ügyfélszolgálatot felhívtam leveleztem velük azt mondják nem láttak hibát mindegy hogy garancia vagy nem nagyon elég hogy mindenünnen leráznak segíteni semmit szégyellhetik magukat elegem van a márkából nagyon nem az első eset.

  2020.12.18 08:33
2020.11.27.-én leadtam a kecskeméti Malom Center Telenorban a Samsung S9+ telefonomat javításra. Visszaérkezett 5 napra a szervizből hogy kész van! A készüléket nem vettem át, az időszakos kijelző hiba miatt, a készüléket nem tudom ellenőrizni garanciális időn belül! A készülék továbbra is az önök szervizében van, kérem a készülék kijelző cseréjét! Felvételem van a kijelző hibájáról amit ha kell biztosítani tudok a szerviznek!

  2020.12.10 18:26
2020.12.08-án javításra vittem Samsung Galaxy A70-es telefonomat a Győri Árkádba szervizbe kijelző cserére, majd délután kész is lett. Majd másnap reggelre a telefon nem működött a kijelző fekete színű, csak hang volt. Visszavittem szervizbe de ott elutasítottak mondván hogy mikor elvittem jó volt. De még meg sem nézték mi lehet a baj. Nem vagyok megelégedve az ott dolgozó emberek stílusával. Többen is voltunk akik panasszal mentek vissza.

Samsung Márkáról

A Samsung Group, röviden Samsung a legnagyobb dél-koreai óriás ipari konglomerátum. A Samsung egy okos telefonokat, táblagépeket, televíziókat és okos órákat gyártó cég. A cég nevének jelentése „három csillag”, a hármas szám a hatalmasság, a nagyság képviselője, míg a csillagok a végtelenséget szimbolizálják. A Samsung kis kereskedelmi cégként indult, negyven alkalmazottal, Su-dongban. A kezdetekben először szárított halakkal, helyben termesztett élelmiszerekkel és tésztával foglalkozott. Az 1960-as évek végén a Samsung Group belépett az elektronikai iparba. Első terméke a cégnek egy fekete-fehér televízió volt. Ma már több mint 344.000 alkalmazottuk van. 


A panaszok.com segítségével a Samsung felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség!  Keressen minket, kommenteljen, panaszkodjon nekünk!