Salad box
panaszok-Salad box - Logo

Salad box

Panaszok
2
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.03.23 19:16
A Fővám téri Salad boxból rendeltem két salátát net pincéren keresztül. Mindkét salátát a rendelés során állítottuk össze. Az egyik uborkás, míg a másik nem, erre kihozták mindkettőt uborkával, miközben én allergiás vagyok az uborkára. Nem lenne baj azzal, hogy hibáztak, hiszen csak az nem hibázik aki nem dolgozik. De az minősíthetetlen hogy nem lehet őket sehogyan sem elérni. Nem él egy megadott telefonszámuk sem, e-mailen nem válaszolnak, és sem az instagram sem a Facebook üzeneteket nem nézik. szerencsére a saláta tetején volt az uborka, de ha beleeszek akkor akár drasztikusabb probléma is bekövetkezhetett volna. Minősíthetetlenül nem fogyasztó barát a kapcsolattartás az ügyféllel.

  2020.02.05 14:20
A netpincéren keresztül szerettem volna rendelni a Saladbox-ból egy most wanted salátát amit el is küldtem. Majd szerettem volna rendelni még mellé 4db mézes banános joghurtot, ezért felakartam hívni a fővám téri saladbox-ot, hogy módosítsák a rendelésemen. Egyik telefonszám sem volt elérhető, az egyik ki volt kapcsolva a másik pedig megszűnt.... Ezért írtam a netpincér ügyfélszolgálatának a "Rendelés módosítása" fül alatt, hogy szeretnék mellé joghurtot is kérni, de a netpincéren nem találom, a honlapjukon viszont van. Ekkor kaptam az infót, hogy azért nincs náluk fent, mert nincs alapanyag a desszertekhez és levették a netpincérről. Majd úgy döntöttünk, hogy jó akkor smootie-t szeretnénk helyette, de mondta a hölgy, hogy ő nem tud hozzáadni a rendeléshez ezért új rendelést kell leadnom...Hát ha nem tudja a rendelésem módosítani akkor minek van ilyen chat opció???? Mire a kommunikáció végére értünk csöngetett a futár a salátával....Borzalmasan szervezetlen az egész....legalább jeleznék, hogy alapanyag hiány miatt nem elérhető.... végül rendeltünk külön smootie-t, de megint várhatunk fél órát mire külön megjön....