Rossmann
panaszok-Rossmann - Logo

Rossmann

Panaszok
14
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.05.28 15:02
Tisztelt cimzett, monori rossmannra szeretnek panaszt tenni! Az eladók úgy bánnak a vevőkkel , hogy az elképesztő ! Nem segítenek és úgy beszélnek velünk, hogy az megengedhetetlen ! Eddig meg soha nem jártam ott úgy , hogy ne éreztem volna azt , hogy teljesen hülyének néznek, nem segítenek a vásárlónak ha kérdeznek valami és amilyen módon kommunikálnak az borzalom G. Hajnalka

  2021.12.07 19:08
Tisztelt Cím! A mai napon 17 ezer forint értékben vásároltam Sopronban a Kodály téri üzletükben. Rossmann+ kártyámon van 3 db 10%-os kupon, melyből szerettem volna egyet beváltani. A kártyát már előre odaadtam a pénztáros hölgynek amit először alig találtam meg és közben mondtam neki, hogy pedig ennyi összegnél már érdemes beváltani. Közben beütötte a vásárolt tételeket és ajánlott akciós fogkrémet és egy regényt is eléggé rámenősen, aminek következtében figyelmem elterelődött és újra nem kértem a kedvezményt. Mikor kifizettem a számlát rákérdeztem, hogy a 10 %-os kedvezmény levonásra került-e. A válasz az volt, hogy nem azt külön kell kérni, utólag pedig már nem lehet. Közben két vásárló jelezte felém, amikor kifele mentek az üzletből, hogy sajnos már ők is jártak így, itt nem figyelnek az ilyesmire. Azért ezt üzlete válogatja, ugyanis a város másik üzletében megkérdezik van-e Rossmann+ kártyám, megnézik van-e rajt kedvezménykupon és rákérdeznek, hogy szeretnék-e belőle beváltani. Hát valami ilyenre számítottam ma is, de csalódnom kellett. Szerettem volna beírni a vásárlók könyvébe - mert úgy tűnik fontosabb a fogkrém és regény ajánlás, mint az odafigyelés - az sem sikerült, ugyanis mellőle a toll hiányzott, a táskámban pedig nem találtam saját tollat. Nagyon bosszantott a dolog, számítottam az 1700,- Ft kedvezményre. Úgy tűnik ezzel a problémával nem vagyok egyedül, ezért szerettem volna megosztani a tapasztaltakat.   Tisztelettel: Póczáné

  2021.08.04 07:36
Tisztelt Uram. Az interneten kerestem FOLYÉKONY SEBTAPASZT. Mutatott egy pirate így a Rossman Wundsprayt is. Bementem Karcagra a Rossmanba, vettem 2 -őt de nem probáltam ki , tartan hogy rámszolnak. Kifizettem, kimentem, kipróbáltam és az nem folyékony sebvédő tapas volt csak spray vízzel. Visszafordultam. Szerettem volna visszatéritést, ha nem is a felbontottért legslább a hasztalan másikert. Azt mindták nem lehet, ön tévedett. Ez nagyon hason ütött 4000 Ft ki az ablakon! Önök szerint ez emberséges? A patikában elmeséltem a dolgot, ők is elhűltek, és mindták egy hétig visszaváltanak. EZ nagyon durva!

  2021.07.26 14:41
Az egri üzletben belépve az őr beszélgetett széles karmozdulatokkal az épp pakoló eladóval. Elférni mellette nem lehetett. Sem a terméket kereső idős úrnak nem válaszolt. Megkértem, hogy elmehetnénk -e valamerre. Erre ò gúnyosan visszaszólt, hogy mik vannak... Elég rosszul esett, pofákat vágott a fiatalember. Nem vettem semmit.

  2021.07.22 15:15
Ma 13 óra 38 perckor a Kiskunhalasi üzletben vásároltam Rossmann kártyát is odaadtam. 5135 Ft. - öt fizettem. Amikor kifizettem, észrevettem hogy a kedvezmény nem lett érvényesíteni. Szóltam az eladó hölgynek hogy szeretnék kedvezményt kapni de azt mondta legközelebb. Nem értem miért. Tudom hogy lett volna megoldás. Sértő a hozzá állás és lenéző.