Reklamáció

A reklamáció kifogást jelent valami olyan dologért, amely nem úgy történt, ahogy kellett volna. A szó szoros értelmében valamilyen termékre, szolgáltatásra, ügyintézésre vonatkozó, orvoslást kérő intézkedést jelent.

A Panaszok.com egy kiváló platform minden olyan reklamációs probléma kezelésére, amelyekre eddig nem, vagy csak nagyon nehezen volt megoldás. A Panaszok.com egy pártatlan platform, amely összeköti egymással a reklamáló fogyasztókat és a márkaneveik jó hírnevét megvédeni kívánó cégeket. Hatékony és megbízható kommunikációs csatornát hoz létre azon ügyfelek számára, akik nehezen tudnak kapcsolatba lépni a cégekkel abban az esetben, ha termékeikkel, vagy szolgáltatásaikkal problémájuk merülne fel.

A Panaszok.com segítségével bármely márka képviselője felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.