Raiffeisen Bank
panaszok-Raiffeisen Bank - Logo

Raiffeisen Bank

Panaszok
3
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat

Raiffeisen Bank Márkáról

A Raiffeisen Bank Zrt., vagy röviden Raiffeisen Bank egy magyarországi kereskedelmi bank. A magyar pénzügyi szféra egyik meghatározó, univerzális pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó szereplője. A Raiffeisen Bank Zrt. az osztrák Raiffeisen Bank International AG (RBI) leányvállalata, amely Közép-Kelet-Európa vezető univerzális bankja, Ausztriában pedig a vállalati és befektetési banki szolgáltatásokat nyújtó bankok között az egyik legmeghatározóbb. Az egyéni-, kis- és középvállalatok, valamint a nagyvállalatok mellett önkormányzati partnereinek, társasházaknak és non-profit szervezeteknek is speciális termékeket és szolgáltatásokat alakított ki. 1986. december 10-én 1 milliárd forint alaptőkével, a magyar tulajdonosok mellett 3 nemzetközi pénzintézet részvételével alakult a cég jogelődje, a Unicbank. 1987. január 1-jén (a kétszintű bankrendszer magyarországi bevezetésének napján) 36 fővel kezdte meg működését. 2015. elején még 112 bankfiókjukban 2530 alkalmazottat foglalkoztattak, amelyet a bank közleménye szerint 2200 főre csökkentettek és 67-re csökkent a bankfiókok száma 2016-ra.

Amennyiben a bank szolgáltatásaival kapcsolatosan Önnek bármiféle panasza van, jó vagy rossz tapasztalatot szerzett a Raiffesiennel kapcsolatosan, esetleg vitába keveredett az intézettel és arról szívesen beszélne, vagy felületet keres a vita rendezéséhez, a Panaszok.com erre is lehetőséget kínál.