Raiffeisen Bank
panaszok-Raiffeisen Bank - Logo

Raiffeisen Bank

Panaszok
3
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2019.04.26 11:25
Rengeteg okot fel tudnék sorolni, miért ne gyere ide. Először is, nagy késéssel kinyit a kis csinos pénztáros, aztán int a barátnőjének, hogy jöjjön csak és vele foglalkozik először. Mások már percek óta várnak. Aztán egyetlenegy ember foglalkozik az egész helyen az összes lakossági ügyfelekkel. És ha ez nem lenne elég, egy órás ebédszünet jár az itt dolgozóknak.

Raiffeisen Bank Márkáról

A Raiffeisen Bank Zrt., vagy röviden Raiffeisen Bank egy magyarországi kereskedelmi bank. A magyar pénzügyi szféra egyik meghatározó, univerzális pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó szereplője. A Raiffeisen Bank Zrt. az osztrák Raiffeisen Bank International AG (RBI) leányvállalata, amely Közép-Kelet-Európa vezető univerzális bankja, Ausztriában pedig a vállalati és befektetési banki szolgáltatásokat nyújtó bankok között az egyik legmeghatározóbb. Az egyéni-, kis- és középvállalatok, valamint a nagyvállalatok mellett önkormányzati partnereinek, társasházaknak és non-profit szervezeteknek is speciális termékeket és szolgáltatásokat alakított ki. 1986. december 10-én 1 milliárd forint alaptőkével, a magyar tulajdonosok mellett 3 nemzetközi pénzintézet részvételével alakult a cég jogelődje, a Unicbank. 1987. január 1-jén (a kétszintű bankrendszer magyarországi bevezetésének napján) 36 fővel kezdte meg működését. 2015. elején még 112 bankfiókjukban 2530 alkalmazottat foglalkoztattak, amelyet a bank közleménye szerint 2200 főre csökkentettek és 67-re csökkent a bankfiókok száma 2016-ra.

Amennyiben a bank szolgáltatásaival kapcsolatosan Önnek bármiféle panasza van, jó vagy rossz tapasztalatot szerzett a Raiffesiennel kapcsolatosan, esetleg vitába keveredett az intézettel és arról szívesen beszélne, vagy felületet keres a vita rendezéséhez, a Panaszok.com erre is lehetőséget kínál.