Praktiker
panaszok-Praktiker - Logo

Praktiker

Panaszok
6
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2019.05.27 14:06
Vettem egy szép virágzó kaktuszt a Praktikerben. Nem volt odaírva, hogy a virág dekoráció, pedig az. Szalmavirág és ragasztó tartja. Pénztártól való távozás után vettem észre. Persze, addig nem is gondoltam, hogy a virág valódiságát is ellenőrizni kellene.

  2019.05.08 23:49
Sehol nem találtam alkalmazottat ,aki tudott volna nekem segíteni. Csak 1 alkalmazottat láttam, de őt sem sokáig. Lehet én jöttem rosszkor és az egész csapat együtt volt szüneten.

  2019.05.01 17:24
Egy bosszantóbb esetet szeretnék megosztani.A napokban vásároltunk egy katalógusban is megtalálható trambulint a nyíregyházi Praktikerben, sikeresen összeszereltünk, használatba vettük. A probléma: A cipzár mentén alul található "meós" címke belelóg a cipzár-kocsi útjába és becsípődhet.

Praktiker Márkáról

A Praktiker egy európai hálózattal rendelkező barkácsáruházlánc, melyet 1978-ban Luxemburgban alapítottak. A cég 1995-ig az ASKO leányvállalata volt, ekkor az ASKO beolvadt a METRO-csoportba. 2005. november 22-én a Praktiker önállósodott, ekkor megjelent a német tőzsdén is. A Praktiker AG 2013. július 10-én Hamburgban közölte, hogy fizetésképtelenné vált. Mivel a magyarországi áruházak tulajdonosa nem a Praktiker AG, hanem a Baumarkt Praktiker volt, így az anyacéget érintő csődhelyzet a magyar áruházakat nem érintette. A konszern egyes leányvállalatait az ezt követő időszakban értékesítették. A Praktiker magyarországi központját 1997-ben alapította, az első hazai Praktiker áruház Budapesten nyílt meg 1998-ban A magyar áruházakat 2016. januárban a Wallis Asset Management Zrt. vásárolta meg, mely úgy döntött, hogy az üzleteket továbbra is Praktiker márkanév alatt működteti. Az ügyletet 2016. áprilisban a Gazdasági Versenyhivatal is jóváhagyta. Magyarországon a Praktiker 20 üzletegységet működtet, valamint csaknem 1200 munkavállalót foglalkoztat.

Amennyiben Önnek bármilyen panasza van a cég szolgáltatásaira, esetleg minőségi probléma adódott a megvásárolt termékekkel, vagy problémája adódott az ügyfélszolgálattal, ossza meg tapasztalatát a panaszok.com-on! Célunk hogy minden vásárló és a cégek is végül elégedett legyenek.