Pizza King
panaszok-Pizza King - Logo

Pizza King

Panaszok
35
Köszönet
1
Elégedettség
2.9%
  2020.04.27 17:33
Nem hozták ki a megrendelésem (3 1l 1 dobozos üdítőt) mert állítólag szabályellenes csak üdítőt rendelni! Ezt a honlapjukon nem közlik, és engedékyezi a oldal a megrendelés leadását, kártyával a fizetés is megtörtént. Senki nem értesített, higy nem hozzák, 2 óra mulva én telefonálgattam, hogy mi van?? A diszpécser elismerte, hogy a megrendelő oldaluk a hibás, de mégsem vállaltak semmiféle megoldást!

  2020.03.14 11:52
Először is kérem a telefonos hölgyeket cseréljék le, azt aki ma rám nyomta elég kedvesen a telefont. Állítólag rögzített a vonal, hallgassák csak vissza! Másodszor jeleztem vissza, hogy a szószt nem kaptam meg. Ennek egy órája és még mindig sehol. Ha kifizettem akkor ugyan hagy kapjam már meg.

  2020.02.05 17:03
Jó napot! Mai napon le kellett mondani a rendelést, mert nem ért ide időre,51 perc után telefonáltam és még nem ért ide. Szórólapon 39 perc van írva házhoz szállításra! Rendszeresen késik, és hidegen érkezik a pizza!! Szerintem tartani kéne a szállítási időt, vagy kompenzálni a vendéget a késés miatt.

  2020.01.18 13:25
Felháborítónak tartom, hogy egy tranplantáció után - amitől mindig megéhezem - kellett elfogyasztanom ezt a szörnyűséget, amit a Pizza "King" prémium pizzának hív. Emellett a 7up-om amit rendeltem 139 jó erős magyar forintért pepsivé változott út közben. Egy részeg futár hozta ki, remélni tudom csak, hogy gyalog érkezett, ebben az esetben megbocsátom a másfél órás késését is. Várom a pizza "king" mielőbbi megkeresését, mert ha ez nem történik meg, megteszem a kellő jogi lépéseket. Üdv.: Egy éhes főorvos. Ui.: Amennyire irónikus, annyira igaz, sajnos...

  2020.01.15 09:40
2020. 01. 12-én a párommal ebédet szerettünk volna rendelni Budapesten a Pizza King belvárosi étterméből, a Netpincér alkalmazáson keresztül ezt meg is tettük. A Pizza King oldalán kb 40 perc várakozási időt írtak amit mi türelemmel ki is vártunk, majd ennek letelte után láttuk, hogy még fél órával megemelkedett a várakozási idő. A bő félóra letelte után úgy döntöttünk rákérdezünk mi lehet a gond. A megadott telefonszámot két telefonról hívogattuk 20 percen keresztül de senki nem vette fel. A neten kikerestünk egy másik telefonszámot amit azonnal fel is vettek és biztosítottak minket, hogy a futár pár percen belül itt lesz. Ezután megint eltelt 20 perc semmi, újra telefonáltunk ahol azt mondták továbbítanak minket máshova és mindjárt visszahívnak. Újabb 20 perc múlva végre telefonált a futár, hogy itt van. Előre kifizettük az ételt, a futár pedig ki akarta fizettetni velünk újra mire valahogy végre megértette, hogy ott a blokkon is, hogy már rendeztük. Természetesen az étel teljesen kihűlt, kifolytak a levesek is. A párom gulyás levest evett, 5 szem hússal, és tele sárgarépával. Én tárkonyos csirke ragu levest szerettem volna enni, de amit kaptam az sok lé volt telis tele gombával és sárgarépával. Egyetlen egy  szem csirke hús sem volt benne. A sültkrumpli összeázott a párától a csomagolásban, szivacsos és ehetetlen volt.