Pizza King
panaszok-Pizza King - Logo

Pizza King

Panaszok
22
Köszönet
1
Elégedettség
4.5%
  2020.04.27 17:33
Nem hozták ki a megrendelésem (3 1l 1 dobozos üdítőt) mert állítólag szabályellenes csak üdítőt rendelni! Ezt a honlapjukon nem közlik, és engedékyezi a oldal a megrendelés leadását, kártyával a fizetés is megtörtént. Senki nem értesített, higy nem hozzák, 2 óra mulva én telefonálgattam, hogy mi van?? A diszpécser elismerte, hogy a megrendelő oldaluk a hibás, de mégsem vállaltak semmiféle megoldást!

  2020.03.14 11:52
Először is kérem a telefonos hölgyeket cseréljék le, azt aki ma rám nyomta elég kedvesen a telefont. Állítólag rögzített a vonal, hallgassák csak vissza! Másodszor jeleztem vissza, hogy a szószt nem kaptam meg. Ennek egy órája és még mindig sehol. Ha kifizettem akkor ugyan hagy kapjam már meg.

  2020.02.08 12:06
Az előző könnyek között elfogyasztott pizza után..újra bizalmat szavaztam a cégnek. Sajnos hiba volt. A futár konkrétan üvöltözött velem, hogy miért nem írtam be megjegyzésbe, hogy ugat a kutya. Majd mikor lenyugtattam egy kis pálinkával, s elment, gyorsan vissza is kellett hívnom, mert konstatáltam, hogy a megrendelt 399 forintos Pepsi-m nem érkezett meg. Talán megitta ő mérgében, mindegy is, a lényeg, hogy nálam nincs. Tehát felhívtam, szóvá tettem a hiányosságot, majd szinte hallva az ő vállveregetését a telefonban pont le***ta az üdítőmet miközben az üllőin a gyorsforgalmin 140-el ó, bepálinkázva sietett a többi delikvenshez. Magyarázkodva sóhajtozott, hogy nem volt a központban kóla. Én ezt értem, de a tájékoztatás nem hogy teljes körű, semmilyen körű nem volt... Elmehet a cég a sunyiba.. most már komolyan. Szedett vetett, futárok, sírva ehető pizza, folyamatosan hiányos kiszállítás...