Pizza King
panaszok-Pizza King - Logo

Pizza King

Panaszok
18
Köszönet
1
Elégedettség
5.6%
  2020.02.08 12:06
Az előző könnyek között elfogyasztott pizza után..újra bizalmat szavaztam a cégnek. Sajnos hiba volt. A futár konkrétan üvöltözött velem, hogy miért nem írtam be megjegyzésbe, hogy ugat a kutya. Majd mikor lenyugtattam egy kis pálinkával, s elment, gyorsan vissza is kellett hívnom, mert konstatáltam, hogy a megrendelt 399 forintos Pepsi-m nem érkezett meg. Talán megitta ő mérgében, mindegy is, a lényeg, hogy nálam nincs. Tehát felhívtam, szóvá tettem a hiányosságot, majd szinte hallva az ő vállveregetését a telefonban pont le***ta az üdítőmet miközben az üllőin a gyorsforgalmin 140-el ó, bepálinkázva sietett a többi delikvenshez. Magyarázkodva sóhajtozott, hogy nem volt a központban kóla. Én ezt értem, de a tájékoztatás nem hogy teljes körű, semmilyen körű nem volt... Elmehet a cég a sunyiba.. most már komolyan. Szedett vetett, futárok, sírva ehető pizza, folyamatosan hiányos kiszállítás... 

  2020.02.05 17:03
Jó napot! Mai napon le kellett mondani a rendelést, mert nem ért ide időre,51 perc után telefonáltam és még nem ért ide. Szórólapon 39 perc van írva házhoz szállításra! Rendszeresen késik, és hidegen érkezik a pizza!! Szerintem tartani kéne a szállítási időt, vagy kompenzálni a vendéget a késés miatt.

  2020.01.18 21:52
01.16-án rendeltünk Netpincéren 2 csirkés grillsajtot. Az egyik határeset állapotban jött meg, a másik pedig ahogyan az alábbi kép mutatja. Nem csak színre volt szenes, hanem szagra is. Panaszvonal robothangja valami kitalált nyelv akcentusával fogadott, majd azon átverekedve magam 15 perces várakozás után inkább letettem a telefont. Rendszeres vásárló voltam, kár érte.

  2020.01.18 13:25
Felháborítónak tartom, hogy egy tranplantáció után - amitől mindig megéhezem - kellett elfogyasztanom ezt a szörnyűséget, amit a Pizza "King" prémium pizzának hív. Emellett a 7up-om amit rendeltem 139 jó erős magyar forintért pepsivé változott út közben. Egy részeg futár hozta ki, remélni tudom csak, hogy gyalog érkezett, ebben az esetben megbocsátom a másfél órás késését is. Várom a pizza "king" mielőbbi megkeresését, mert ha ez nem történik meg, megteszem a kellő jogi lépéseket. Üdv.: Egy éhes főorvos. Ui.: Amennyire irónikus, annyira igaz, sajnos...

  2020.01.15 09:40
2020. 01. 12-én a párommal ebédet szerettünk volna rendelni Budapesten a Pizza King belvárosi étterméből, a Netpincér alkalmazáson keresztül ezt meg is tettük. A Pizza King oldalán kb 40 perc várakozási időt írtak amit mi türelemmel ki is vártunk, majd ennek letelte után láttuk, hogy még fél órával megemelkedett a várakozási idő. A bő félóra letelte után úgy döntöttünk rákérdezünk mi lehet a gond. A megadott telefonszámot két telefonról hívogattuk 20 percen keresztül de senki nem vette fel. A neten kikerestünk egy másik telefonszámot amit azonnal fel is vettek és biztosítottak minket, hogy a futár pár percen belül itt lesz. Ezután megint eltelt 20 perc semmi, újra telefonáltunk ahol azt mondták továbbítanak minket máshova és mindjárt visszahívnak. Újabb 20 perc múlva végre telefonált a futár, hogy itt van. Előre kifizettük az ételt, a futár pedig ki akarta fizettetni velünk újra mire valahogy végre megértette, hogy ott a blokkon is, hogy már rendeztük. Természetesen az étel teljesen kihűlt, kifolytak a levesek is. A párom gulyás levest evett, 5 szem hússal, és tele sárgarépával. Én tárkonyos csirke ragu levest szerettem volna enni, de amit kaptam az sok lé volt telis tele gombával és sárgarépával. Egyetlen egy  szem csirke hús sem volt benne. A sültkrumpli összeázott a párától a csomagolásban, szivacsos és ehetetlen volt.