Philips
panaszok-Philips  - Logo

Philips

Panaszok
2
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.01.17 15:47
Ez a termék semmit nem ér! Több mint 100e Ft ba került és bőven túl a 8 alkalmon túl se észlelhető semmi változás! Bőröm fehér szőröm sötét és mégse működik! Az ügyfélszolgálaton meg csak annyit voltak képesek mondani, hogy adnak 30% kedvezményt, amit mindenkinek felajánlanak. Szerintük ha rossz volt amit vettem náluk, veszek tőlük megint? Remélem itt találok még hasonló problémával küzdőket.

Philips Magyarország Kft. Márkáról

A Philips egy holland multinacionális világítástechnikai és szórakoztató elektronikai termékeket gyártó cég. 1891-ben Eindhovenben alapították. 2010-ben a cég 25,42 milliárd eurónyi forgalmat bonyolított, alkalmazottjainak száma 114 500 főt tesz ki több mint 60 országban együttvéve. A cég legismertebb fejlesztései közé tartozik a Compact Cassette kazettarendszer, a CD és a röntgen.


Hibás termék, nem megfelelő működés vagy garancia probléma? Amennyiben Önnek bármilyen panasza van a cég szolgáltatásaival vagy termékeivel kapcsolatosan, vagy valamilyen problémát észlelt és vállalja a véleményét a Philips-ről, keresse a panaszok.com-ot és ossza meg véleményét másokkal. A panaszok.com segítségével a cég felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat problémájára vagy sérelmére. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk.