Penny
panaszok-Penny - Logo

Penny

Panaszok
78
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.12.17 11:08
Tisztelt Penny Market! Többször előfordult, hogy az akciós újságban meghirdetett hús áru nem volt kapható, nem azért, mert elfogyott, egyáltalán ki sem tették a polcra. A mai napon is ez történt,2020 december 17-én. Szeretném tudni, szállítottak- e a fent említett napra, hízott libamellet a Balmazújvárosi Penny Market üzletbe.

  2019.05.08 20:43
Leírom mit tapasztaltam a Penny félrevezető kommunikációjával kapcsolatban. Sokadik alkalommal szembesülök azzal, hogy az akcióban meghirdetett áru nem található meg az üzletekben, vagy a minősége nem egyezik a polcon feltüntetett minőségi besorolással, mégis a magasabb osztályú termék árán kerül eladásra. Az üzletben azt a tájékoztatást kaptam, hogy Ők ezt az árut kapják a központi raktárból, hiába jelezték már többször is, hogy hibás a teljesítés vagy egyáltalán nincs szállítás, holott az akcióban szerepel a termék.

Penny Márkáról

A Penny Market egy a németországi REWE-csoporthoz tartozó diszkontáruház-lánc, mely jelenleg 20 európai országban mintegy 15 000 üzletet működtet, és közel 330 000 embert foglalkoztat. A vállalatot 1927-ben 17 beszerzői társasággal alapították. A cél az élelmiszerek közös beszerzése volt. Az áruházlánc első magyarországi üzletét 1996-ban nyitotta meg Szentesen. Hazánkban jelenleg 222 üzlet és három logisztikai központ (Alsónémedi, Karcag és Veszprém) üzemel, ami közel 4000 alkalmazottat foglalkoztat. A cég székhelye a Budapest melletti Alsónémedi központban található.

A Panaszok.com segítségével a Penny Market felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan panaszára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi reklamációja volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a panaszát, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.