Penny
panaszok-Penny - Logo

Penny

Panaszok
78
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.06.20 18:33
A csatolt fájlban kb. minden benne van A Szolnok, Széchenyi lakótelepen lévő üzletük kialakítása, üzemeltetése egy félresikerült valami. A Facebookon jól olvasható a lakók véleménye. A Honlap ügyfélszolgálat, sajtó email-ra küldött levelekre semmi válasz. A panasz beküldése (itt) kész művészet, kell kitartás hozzá.

  2019.12.22 13:25
Bajai Pennybe jó lenne, ha bevezetnék a kézi kosarat. Más Penny boltokban tapasztaltuk, hogy van. Többször érdeklődtünk, hogy miért nincsen kis kosár. A bolt jó, de sokszor zsúfolt, mert kicsi a raktár, és kint vannak a raklapok. Az amúgy is szűkös helyen, a nagy kocsikkal menni, sokszor bosszantó, főleg, ha sokan vannak a boltban. Jó lenne, ha volna kézi kosár a boltban.

Penny Márkáról

A Penny Market egy a németországi REWE-csoporthoz tartozó diszkontáruház-lánc, mely jelenleg 20 európai országban mintegy 15 000 üzletet működtet, és közel 330 000 embert foglalkoztat. A vállalatot 1927-ben 17 beszerzői társasággal alapították. A cél az élelmiszerek közös beszerzése volt. Az áruházlánc első magyarországi üzletét 1996-ban nyitotta meg Szentesen. Hazánkban jelenleg 222 üzlet és három logisztikai központ (Alsónémedi, Karcag és Veszprém) üzemel, ami közel 4000 alkalmazottat foglalkoztat. A cég székhelye a Budapest melletti Alsónémedi központban található.

A Panaszok.com segítségével a Penny Market felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan panaszára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi reklamációja volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a panaszát, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.