Penny
panaszok-Penny - Logo

Penny

Panaszok
78
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.09.15 12:46
A nagykőrösi Penny áruházban egy lejárt 2000ft-os bankjegyet kaptam vissza. Ez akkor nem tünt fel. De a későbbiekben egy másik üzletben fizetéskor derült ki. Nagyon kellemetlen volt a helyzet. Az ő tanácsukra másnap vissza menetem az üzletbe.Kértem hogy cseréljék ki a bankjegyet. A vezető megnézte a felvételt de ezen nem látszott, hogy milyen címletekben kaptam vissza a pénzt,mivel a pénztáros nem leszámolva adta a visszajárót. Nekem nem tünt fel a lejárt pénz mert széthúzta és értékre rendben volt. Sajnálom hogy a kamera felvételen nem látszik hogy adott vissza a hölgy. Nekem ez lenne a bizonyítékom,hogy igazam van. A bolt vezető azt mondta nem tud mit tenni. Szeretném ha ügyemet kivizsgálnák és az eredményről értesítenének.Segítségüket előre is köszönöm.

  2021.04.19 12:53
2021. április 15.-én reggel 8 óra után vásároltam a Szegedi 020 sz üzletben, 8 óra 37-kor az általam vásárolt árut fizetve bankkártyával a terminál először nem reagált, majd a pénztáros utasítására még egyszer megtörtént a kártya érintése, erre reagált a kártya leolvasó és adta ki a blokkot és a fizetési bizonylatot a vásárolt áru ellenértékéről 11172,- Ft-ról. Az üzletből hazatérve megnéztem a levont összeget és látom, hogy az kétszer szerepel 8óra37-kor, illetve 8óra 39-kor is -11172 Ft. Én csak 1 tételt vásároltam. Kérem szíveskedjenek a jogtalanul leemelt összeget számlámra visszajuttatni. Az üzletvezető korrigálhatta volna a hibát ott rögtön, de csak a tehetetlenségét tudta reklámozni. Egyébként az Penny ügyfélszolgálata nem létezik, csütörtök óta sem telefonon, sem email-ben nem lehet elérni. Akkor minek is van? Most kiderül. Üdv R. Anna

Penny Márkáról

A Penny Market egy a németországi REWE-csoporthoz tartozó diszkontáruház-lánc, mely jelenleg 20 európai országban mintegy 15 000 üzletet működtet, és közel 330 000 embert foglalkoztat. A vállalatot 1927-ben 17 beszerzői társasággal alapították. A cél az élelmiszerek közös beszerzése volt. Az áruházlánc első magyarországi üzletét 1996-ban nyitotta meg Szentesen. Hazánkban jelenleg 222 üzlet és három logisztikai központ (Alsónémedi, Karcag és Veszprém) üzemel, ami közel 4000 alkalmazottat foglalkoztat. A cég székhelye a Budapest melletti Alsónémedi központban található.

A Panaszok.com segítségével a Penny Market felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan panaszára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi reklamációja volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a panaszát, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.