Penny
panaszok-Penny - Logo

Penny

Panaszok
78
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.12.09 09:25
Tisztelt penny market Kft! Panaszt szeretnék benyújtani üzletünkre! 2020.12.09 reggel 08.42 perckor ott álltam a pennyi ajtó előtt egy másik vásárlóval ahol a biztonsági őr közölte nem mehetünk be az üzletbe ! Kérdésem milyen eljárás ez ? 9 óráig kell elhagyni az üzlet területét mi az hogy 8.42 perckor nem engednek be? Felháborító . Dolgozó emberek vagyunk akik későn érnek haza a munkából és akkor 9 előtt 20 percel nem mehetek be a boltba pár dolgot vásárolni a főzéshez! Még utána fogok nézni hova fordulhatok további panasszal ! Köszönöm szépen

  2020.07.03 09:26
T. Illetékes! Panaszt szeretnék benyújtani a folyamatos reggeli nyitás 07:00 figyelmen kívüli hagyása miatt. Penny Market Gárdony Szabadság Út 2400/2 Helyi lakosként rendszeresen vásárolok, a reggeli nyitások folyamatos csúszása nagyon bossszantó illetve jelezném nincs olyan nap a héten évszaktól függetlenül amikor 07:00 kor kinyitna az üzlet. Ezt nagyon egyszerűen önök is letudják ellenőrizni egy véletlenszerű ellenőrzéssel. Köszönöm

Penny Márkáról

A Penny Market egy a németországi REWE-csoporthoz tartozó diszkontáruház-lánc, mely jelenleg 20 európai országban mintegy 15 000 üzletet működtet, és közel 330 000 embert foglalkoztat. A vállalatot 1927-ben 17 beszerzői társasággal alapították. A cél az élelmiszerek közös beszerzése volt. Az áruházlánc első magyarországi üzletét 1996-ban nyitotta meg Szentesen. Hazánkban jelenleg 222 üzlet és három logisztikai központ (Alsónémedi, Karcag és Veszprém) üzemel, ami közel 4000 alkalmazottat foglalkoztat. A cég székhelye a Budapest melletti Alsónémedi központban található.

A Panaszok.com segítségével a Penny Market felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan panaszára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi reklamációja volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a panaszát, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.